Milena00 parašė:
Man pasake jeigu bus lygu 5,3 ar daugiau tada prideti 2 vv.
Pas mane irgi tas pats nurodymas, 5.3 ir daugiau rytinis, tai vakare didinuos 2vv
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįMilena00 parašė:
Man pasake jeigu bus lygu 5,3 ar daugiau tada prideti 2 vv.
Pas mane irgi tas pats nurodymas, 5.3 ir daugiau rytinis, tai vakare didinuos 2vv
Milena00 parašė:
O kas veliau išrašo insulina? Pamirsau paklausti gydytojos. Gavau siuntima i santariskes, bet ten nera laisvu vietu , tai pastate i laukianciuju eile rugsejui. O ma…
Man įprastai išrašo endo, nes einu kas 2 savaites. Bet sakė gali išrašyti ir šeimos gydytoja
Milena00 parašė:
O kas veliau išrašo insulina? Pamirsau paklausti gydytojos. Gavau siuntima i santariskes, bet ten nera laisvu vietu , tai pastate i laukianciuju eile rugsejui. O ma…
Man šeimos gydytoja išrašydavo
singita parašė:
Sveikos, pasidalinkit kokius sūrius valgote užkandžiams? Ir kokia juodą duoną gal esat atradę?
Juoda duona trys girnos. O iš surių užkandžių pistacijų riešutai,. Saulėgražos. Ir tokie veganiški traškučiai
O iš fermentinių surių nieks netinka🙂 o gaila nors juos labai mėgstu
O aš jau einu iš proto dėl šito GD. Man iš maisto viskas realiai tinka, nei karto po jokio valgio nevirsino normų. Nu bet ką su rytiniais daryt neįsivaizduoju 😭 ar su insulinu, ar be jo, rezultatai vis tiek tie patys. Tris vakarus leidausi jau po 6vv ir rytiniai vis tiek blogi. Negi net insulinas nepadės, nieko nesuprantu
marijanaa parašė:
O aš jau einu iš proto dėl šito GD. Man iš maisto viskas realiai tinka, nei karto po jokio valgio nevirsino normų. Nu bet ką su rytiniais daryt neįsivaizduoju 😭 ar …
Padės, bet teks rasti savo dozę
pabandykit dar pasekti:
Tarpas tarp vakarinio maisto ir matavimo - ar nesigauna ilgiau 8-10val
Vakarinis užkandis. Man kurį laiką tiko sūrio lazdelės piknik 1-2
Streso lygis atsikėlus - gal kylat su baisiu žadintuvu? Nusiraminkit ir tik tada matuokit.
Sveikos. Katik is Kns kliniku ENDO, laukiau 1val be isankstines reg. Daktare geriete, sake as visada priimu visas nestukes, dirbu iki 20val😁 registratura tik bambejo, kad nreuzsireginau.
Sakau gi neregistravote, pries 2sav skambinau, talonu nera, liepet atvaziuoti ir laukti. Sako negalejome taip sakyti🤦♀️ zdz vaziuokit, vstk uzregistruos ir priims😁
marijanaa parašė:
O aš jau einu iš proto dėl šito GD. Man iš maisto viskas realiai tinka, nei karto po jokio valgio nevirsino normų. Nu bet ką su rytiniais daryt neįsivaizduoju 😭 ar …
O ka jus vakarui valgot?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai