Gabukee parašė:
Sveikos, koks gliukozes kiekis jums buna po pusryciu praejus 2 val?
labas priklauso turbut ka valgom pusryciams
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįGabukee parašė:
labas priklauso turbut ka valgom pusryciams
Gabukee parašė:
4,5-5,5 retais atvejais 6 daugiau nera buvę
Sveikos! Ar gal kam buvo, jog visą nėštumą rodikliai buvo idealūs ir dabar, prieš nėštumo pabaigą rytinis būna virš normos? Pastarąsias dienas nesusitvarkau su rytiniu, būna 5,2-5,7, po maisto normos ribose. Tai rytoj einu pas prižiūrinčią ginekologę, duos siuntimą turbūt į Kauno klinikas konsultacijai, įdomu ar ten ilgos eilės?
Ssilvija parašė:
Sveikos! Ar gal kam buvo, jog visą nėštumą rodikliai buvo idealūs ir dabar, prieš nėštumo pabaigą rytinis būna virš normos? Pastarąsias dienas nesusitvarkau su ryti…
As registravausi pries pora sav, gavau laika birzelio 19 tik.. tai man per velu. Bet eisiu pas ta gydytoja nesiregistravus, nes jau viena larta pas ji buvau leido ateiti taip jei negausiu vietos anksciau
Ssilvija parašė:
Sveikos! Ar gal kam buvo, jog visą nėštumą rodikliai buvo idealūs ir dabar, prieš nėštumo pabaigą rytinis būna virš normos? Pastarąsias dienas nesusitvarkau su ryti…
Man pradejo kilti. Vakare labai reikia ziurwti ka valgau... bet kolkas susitvarkau
Ssilvija parašė:
Gal jau konsultavotes?
Paskutines dienas rytinis irgi buna 5,2-5,6 žemiau nekrenta, bet pavalgius visada buna normoje ir net į mažesne puse. Gal žinote ką tada tokiu atveju gydytojai sako? Ar reikia insulino, jeigu tik rytinis po nakties buna virs normos
Adrijana11 parašė:
Gal jau konsultavotes?
Taip, tokiu pagrindu skiria insuliną leidžiamą prieš naktį.
Adrijana11 parašė:
Gal jau konsultavotes?
Kaip suprantu retai kam ir būna problemų su rodikliais po maisto, tie rytiniai pagirndinė indikacija insulino skyrimui 😏
Adrijana11 parašė:
Gal jau konsultavotes?
Konsultavausi, tai patarė kelias dienas atidžiau žiūrėti ką vakare valgau. Per daug buvau atleidus "vadeles". Tai kol kas viskas vėl normos ribose, būna 4,8-5,0. Jei dar nepadės, sakė duos extra siuntimą į Kauną.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai