Meshka parašė:
Gali buti kad dvynukai, bet ir prie vienvaisio nestumo gali buti toks hcg augimas.
Aciu! Lauksiu poryt scano🤞🏼
Meshka parašė:
Gali buti kad dvynukai, bet ir prie vienvaisio nestumo gali buti toks hcg augimas.
Aciu! Lauksiu poryt scano🤞🏼
Sveikos, mamytės. Mano situacija tokia. Birželio 1d. Buvo sirgimas. 17d. Nesisaugojome. Kaip ir O,buvo praėjusi, bet testas parodė trigiame rezultatą. Pasirodo vis kraujo. Nuvykusi buvau į ligoninę . Gi.dohe dar nieko nematyti. HCG 73, penktadienį vyksiu pakartoti. Ar galu būti taip, kad tik dar keliauja į gimdą? Nors ir kraujavimas minimalus. Ryte dariau testą, rodo teigiama
Egle88 parašė:
Sveikos, mamytės. Mano situacija tokia. Birželio 1d. Buvo sirgimas. 17d. Nesisaugojome. Kaip ir O,buvo praėjusi, bet testas parodė trigiame rezultatą. Pasirodo vis …
Jeigu hcg psdidejes, reiskia jau ivyko implantacija. Echoskopu matosi tik kai hcg pasiekia apie 1000-2000. Jeigu kraujuojate, galbut vyksta persileidimas, arba galbut nestumas vystosi, bet truksta progesterono, pasidarykite tuo paciu ir PRG kraujo tyrima.
Egle88 parašė:
Koks turėtų būti progesteronas gal žinote? Nes kažkaip su pormais dviems viskas buvo geria.
PRG turi buti ne maziau 40-50 nmol.
Jeigu matavimo vnt ng/ml, tai kitos normos, ju tiksliai nzn, reiketu ziureti.
Egle88 parašė:
Nes kol nemato nėštumo gimdoje, neskiria jokio gydymo
Jokio gydymo nera nestumo pradzioje jeigu kraujuojate. PRG gydytojai retai skiria, net ir esant jo trukumui, palieka naturaliai atrankai... todel moterys pacios daznai ima vartoti PRG esant jo trukumui, kad issaugotu nestuma.
Meshka parašė:
Jokio gydymo nera nestumo pradzioje jeigu kraujuojate. PRG gydytojai retai skiria, net ir esant jo trukumui, palieka naturaliai atrankai... todel moterys pacios daz…
Bet ar taip galima pačioms imti ir pradėti naudoji preparatą?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai