Max. parašė:
Iš kokio jus miesto? Buna dar prg temose turi kas parduot progesterono
Ačiū labai iž pagalba, nulekiau į vaistinę pasakiau situacija ir pardavė tokius 
Chorioninis gonadotropinas (hCH) – vadinamasis nėštumo hormonas, sintetinamas tik pastojus. Jį pradeda gaminti gemalas netrukus po apvaisinimo. Skaityti
visą straipsnįMax. parašė:
Iš kokio jus miesto? Buna dar prg temose turi kas parduot progesterono
eivita parašė:
Supratinga vaistininkė pasitaikė
Sveikos, situacija tokia, kad nuo kitos sav turiu reabilitacija juosmens srities ir bus atliekamos proceduros kuriu nestumo metu geriau neatlikti, kadangi leliuka planuojam o menesines turi prasideti tik uz savaites, galvoju pasidarysiu hcg tyrima, bet suprantu ir tai, kad jis netiksligas taip anksti. pagal normas, kad nestumo nera, bet skaicius per kelias dienas padidejo ar cia kanors reiskia ir man geriau atsisakyti proceduru ir palaukti ar tiesiog kazkoks svyravimas hormonu?

eivita parašė:
ar kartojot kraujo tyrimus? Kaip laikotės?
Marche parašė:
ar kartojot kraujo tyrimus? Kaip laikotės?
Laba, šiandien esu po vizito gines ir echo, matė puslelę gimdoje, 26d. Kartos echo
Sveikos, dėl lengvo pakraujavino ir tepimo antradienį, ekstra apžiūrėjus matė puslytę tik sakė labai neaiškiai ir ale deformuota kažkiek, liepė kelias dienas kartoti hcg, tai užvakar buvo 4129 o po dviejų dienų 5382,6, mažokas kilimas 😔 Rytoi pakartotinas echo pas mano gyd., nes buvau penktadienį sakė puslytė gimdoje tik, kad dar mažai laiko, bet nežinau ar dar sau teikti vilties.
eivita parašė:
Sveikos, dėl lengvo pakraujavino ir tepimo antradienį, ekstra apžiūrėjus matė puslytę tik sakė labai neaiškiai ir ale deformuota kažkiek, liepė kelias dienas kartot…
O pagal savaites kiek jums?
Vejavaikiss parašė:
O pagal savaites kiek jums?
Turiu pks , tai pask.mm buvo vasarį, tai tik pagal echo ir hcg žiūrėjo penktadienį, tai sakė puslelė apie 5sav atitinka, ryt jei nuo praeito echoskopo bus žiūrint apie 6 savaitė.
eivita parašė:
Turiu pks , tai pask.mm buvo vasarį, tai tik pagal echo ir hcg žiūrėjo penktadienį, tai sakė puslelė apie 5sav atitinka, ryt jei nuo praeito echoskopo bus žiūrint a…
Kaip sekėsi šiandienos vizite?
svajone8 parašė:
Kaip sekėsi šiandienos vizite?
Deja,bet puslytė vos paaugus ir jau ne tokia ryški ,deformuota,neštumas toliau nesivysto. Laukti kol savaime pasišalins ir bandyti po dviejų ciklų vėl.
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai