Dovilėė parašė:
Taip 14savaičių
Viskas bus gerai 🙏 aišku sakoma, jau antras trimestras tai turėtų būt ramybė nes didžiausias pavojus persileisti praeina. Bet hematomos ir man atsirado tik apie 14sav.. Tai realiai 4 ir 5 mėn prakraujavau 🫣🫣🫣
Hematoma – tai tarp gemalo dangalų atsiradusi kraujosruva. 20 proc. kraujavimo pirmąjį nėštumo trimestrą atvejų lemia hematomos. Skaityti
visą straipsnįDovilėė parašė:
Taip 14savaičių
Viskas bus gerai 🙏 aišku sakoma, jau antras trimestras tai turėtų būt ramybė nes didžiausias pavojus persileisti praeina. Bet hematomos ir man atsirado tik apie 14sav.. Tai realiai 4 ir 5 mėn prakraujavau 🫣🫣🫣
Sveikos , man pasake kad turiu hematoma. Neskauda nei pilvo nieko, tik viena kart sukraujavau , nebuvo labai daug kraujo bet iskart nuvykau i priimamaji, pasake kad vaikiukas gyvas viskas gerai, bet yra ta hematoma ir atsisluoksniavimas kazkiek, man 12sav, ar buvom kam taip ? Labai bijau... po to daugiau nei kart nekraujavau praejo jau savaite, ilsiuosi ramiai guliu ir vartoju progesterono zvakutes
Sveikos , man pasake kad turiu hematoma. Neskauda nei pilvo nieko, tik viena kart sukraujavau , nebuvo labai daug kraujo bet iskart nuvykau i priimamaji, pasake kad vaikiukas gyvas viskas gerai, bet yra ta hematoma ir atsisluoksniavimas kazkiek, man 12sav, ar buvom kam taip ? Labai bijau... po to daugiau nei kart nekraujavau praejo jau savaite, ilsiuosi ramiai guliu ir vartoju progesterono zvakutes
klarisa parašė:
Sveikos , man pasake kad turiu hematoma. Neskauda nei pilvo nieko, tik viena kart sukraujavau , nebuvo labai daug kraujo bet iskart nuvykau i priimamaji, pasake kad…
Man buvo. Viskas baigėsi laimingai. Tik, jei kraujavimas yra, žvakutės neveikia. Man buvo skirtas leidžiamas prg,kurio Lt nėra. Dar vit c su rutinu buvo skyrę gerti
klarisa parašė:
Man zvakutes 3k dienoj , kadangi nekraujuoju tai viskas okey dabar pasisavina . Bet nuteike taip kad vos ne tiketis blogiausio... tada pradejau skaitinetis ir ziuri…
Oj tik negalvokit kad bus blogai.. metų pradžioj turėjau dvi vidutinio dydžio hematomas ir atsisluoksniavimą, pora kart taip stipriai nukraujavau, kad per visur kiaurai bėgo. Penkios savaitės gulimam rėžime, nustojus kraujuot vartojau žvakutes mėnesį, ir vaikučio nepraradau, gimėm pilnai išnešioti 39sav.+4. 🤗
Si00 parašė:
Oj tik negalvokit kad bus blogai.. metų pradžioj turėjau dvi vidutinio dydžio hematomas ir atsisluoksniavimą, pora kart taip stipriai nukraujavau, kad per visur kia…
Sveiki o kokio dydzio buvo hematoma
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai