Anita31 parašė:
O kurioje labėj jums dabar daro tą tyrimą. Nes mums Syn lab parašė, kad daro, tai nulėkėm nusileidom kraują, o paskui ups ne tasbet tuo pačiu ir ASA pasidarėm …
Toj pačioj Synlab...
Aš prieš ivf Tr norėjau pasidaryti kir aa ir hla tyrimus, tiksliau sakiau nebus ivfo kol nebus šitų tyr., bet pasidariau tik kir, nes su hla lyg nebuvo kur kiek rašiau, skambinau laboratorijom. Vėliau Synlabas susirado kažkokią Vokietijos laboratoriją, bet aš jau buvau po fet nėščia. Dabar vėl sprendžiam ką daryti, pradėjau vėl ieškoti kur hla, emailu pateikiau užklausą su ankstesniais duomenim (tyrimo atsakymo pvz, kaina, terminai ir t.t.), atsakė, kad daro, pridavėm kraują, laukėm. Pirma atėjo vyro rez., bet tik dr, tada ties termino galu atėjo mano, bet ir tik dr. Na gerai ir tie, bet iš esmės dq reikia
Ir atsakymai atėjo iš Estijos laboratorijos. Paaiškinau skyriaus darbuotojai, skambinosi, tikslinosi kelis kartus. Tada padarė dq2/dq8 per porą valandų (nors atlikimo terminas irgi mėnesis
), o čia genetiniai celiakijos tyrimai, atėjo mano teigiamas, vyro neigiamas ir alelės. Aš jai sakau, kad ir taip žinau, jog celiakija man, ne to reikia. Turėjau dar draugų šioje srityje, tai sekantis skambutis man buvo jau iš pačios Synlab vadovės. Dabar iš naujo pridavėm kraują, turėtų padaryti jau tą Vokietojoj, kaip kompensaciją dar šiaip kraujo tyrimų pridarė. Laukiam, terminas rugsėjo gale, bus matyt...
Manau, kad jie jau niekam nebenorės daryt to tyrimo
, per žmogiškąjį faktorių į minusą išėjo ir dar neaišku kuo baigsis.

bet tuo pačiu ir ASA pasidarėm …