Uogauoga25 parašė:
O tai kiek liko iki menesiniu laiko?
30d turi būt skaičiavau ovuliacija 15d turėjo būti
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįUogauoga25 parašė:
O tai kiek liko iki menesiniu laiko?
30d turi būt skaičiavau ovuliacija 15d turėjo būti
BiruteSa parašė:
Sperma gyvybinga isbuna iki 5 dienu. Tad 12 diena turejus nesaugius santykius laisvai galejo uzkibti. Man 3 dienos iki ovuliacijos buvo myliukas. Turiu dukryteb…
Man ir atrodo net sapnavau žuvis vandenyje toks skaidrus vanduo permatomas ir laikiau belenkokio dydžio žuvį pagavus?
jurgitaindre parašė:
Man ir atrodo net sapnavau žuvis vandenyje toks skaidrus vanduo permatomas ir laikiau belenkokio dydžio žuvį pagavus?
Tas laukimas mane žudo. 30d mm bus ir arba sulauksiu arba ne
jurgitaindre parašė:
Tas laukimas mane žudo. 30d mm bus ir arba sulauksiu arba ne
O leliuko labiau norite, ar mm sulaukti, jei ne paslaptis.
BiruteSa parašė:
O leliuko labiau norite, ar mm sulaukti, jei ne paslaptis.
Turbūt kad leliuko? nes su pirmu vaikų tėvų nepavyko gyventi 6metus pragyvenom viskas baigėsi nuo pakeltos rankos. O va po metų pertraukos kai viena gyvenau dar turiu vyrą kurį myliu ir norisi to leliuko bet ir baisu kai pagalvoji apie gimdymą trečią gal kas nepasiseks ar kas. Bet tas nėštumas pats maloniausias būna abu vaikai sveiki pagimdžiau pati? na iš tikro nežinau kaip susitvarkysiu su trim vaikais?
jurgitaindre parašė:
Turbūt kad leliuko? nes su pirmu vaikų tėvų nepavyko gyventi 6metus pragyvenom viskas baigėsi nuo pakeltos rankos. O va po metų pertraukos kai viena gyvenau dar tur…
Tada linkiu leliuko
zinokite 5 vaikus auginancios mamos sako, kad su kiekvienu vaiku lengviau darosi
nes didieji pradeda padeti
BiruteSa parašė:
Tada linkiu leliukozinokite 5 vaikus auginancios mamos sako, kad su kiekvienu vaiku lengviau darosi
nes didieji pradeda padeti
![]()
Labai dekoju? nu tikiuosi?
Labas, stoju i laukiancuju dvieju juosteliu gretas, bet dar visai zalia su testais. Naudojau Pregna test, raso, kad juostele slapime palaikyti 4-5s. Ar ta dalis su hcg raidelem turi visa prisigerti slapimo? Nes laikant taip trumpai gaunasi vos vos pradzia,ar taip ir turi buti? Gal kas naudojat? Aciu
Mypa parašė:
Labas, stoju i laukiancuju dvieju juosteliu gretas, bet dar visai zalia su testais. Naudojau Pregna test, raso, kad juostele slapime palaikyti 4-5s. Ar ta dalis su …
kiek laiko parašyta tiek ir laikot. o poto kiek įsigėrė pasiskirsto po visą juostelę
Mypa parašė:
Labas, stoju i laukiancuju dvieju juosteliu gretas, bet dar visai zalia su testais. Naudojau Pregna test, raso, kad juostele slapime palaikyti 4-5s. Ar ta dalis su …
Aš naudojau pregna test. Ir parode man 100% nėštumą. Viską dariau pagal instrukcija ir geriausia ryte.
ten jis susigeria kiek jam reikia.
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai