smilga1 parašė:
Įdomu dar tas kad y spermiukai labiau tiesia trajektorija juda o x zigzagais arba ratukus sukdamos, bet juda panašiu greičiu 😄
O neradot kurie ilgiau isgyvena? Nes as kur skaiciau tai visur raso kad x ilgiau gyvena
smilga1 parašė:
Įdomu dar tas kad y spermiukai labiau tiesia trajektorija juda o x zigzagais arba ratukus sukdamos, bet juda panašiu greičiu 😄
O neradot kurie ilgiau isgyvena? Nes as kur skaiciau tai visur raso kad x ilgiau gyvena
Forget-Me-Not parašė:
Eina sau... Pas mane 3 dienos iki ov gaunasi 9 d po mm. Bet man jau irgi galva sukasi... Nebeaišku ,kuom vadovautis. Bet ov teorija vis tiek pirmoj vietoj. Ir aš da…
O koks tavo daugmaz ciklas? Mano vidurkis apie 30 d ir mm trunka 7 d.
Pukotuke parašė:
O koks tavo daugmaz ciklas? Mano vidurkis apie 30 d ir mm trunka 7 d.
Bet pas jus Ov turetu vykti apie 16 d.tai trys dienos iki OV butu apie 12-13 d
Dilena parašė:
Bet pas jus Ov turetu vykti apie 16 d.tai trys dienos iki OV butu apie 12-13 d
Nezinau kaip buvo su vidurineliu, bet kad ir dabar ziurint i kalendoriu numatoma ov 2 spalio, 4 d iki ov gaunasi 4 d po mm, o kaip ir jau pasakojau su vidurineliu butent tada pastojau.
tas manes ir nedziugina
Pukotuke parašė:
Nezinau kaip buvo su vidurineliu, bet kad ir dabar ziurint i kalendoriu numatoma ov 2 spalio, 4 d iki ov gaunasi 4 d po mm, o kaip ir jau pasakojau su vidurineliu b…
Nu jo... Bet man toks itarimas kad OV ji anksciau jums ivyko. Bet aisku... Du kartus ant to pacio greblio lipt... As sakiau kai planuosim eisiu privaciai pas gine kad pasakytu kada OV... Sumokesiu, bet zinosiu kad viska padariau
Dilena parašė:
Mm liūdnokos žinios.. kaip tik daroma prielaida, kad y išgyvena ilgiau.. bent jau in vitro tyrimuose...
Dilena parašė:
Nu jo... Bet man toks itarimas kad OV ji anksciau jums ivyko. Bet aisku... Du kartus ant to pacio greblio lipt... As sakiau kai planuosim eisiu privaciai pas gine k…
Lt galima tai padaryt o SE tai kaip i durna paziuretu jauciu
nesuprastu ko noriu.
smilga1 parašė:
Mm liūdnokos žinios.. kaip tik daroma prielaida, kad y išgyvena ilgiau.. bent jau in vitro tyrimuose...
Nu jo.......
smilga1 parašė:
Sansu nedaugiau kaip 0
Pukotuke parašė:
Sansu nedaugiau kaip 0![]()
jooo atrodo visiškai neįmanoma, na bet tam pačiam saite sakau yra būtent daug teorijų paneigtų, bet rasta, kad 70 proc šansus padidina būtent LE dieta, sportas ir 1 myliukaa prieš ov. Visokios dienos iki ov, ph teorijos, mg ca teorijos logiškai paneigtos su jų surinktais duomenimis arba su moksliniais straipsniais... 70 proc beje iš 500 porų susilaukė mergyčių, kurios laikėsi ir bandė pagal gender dreaming ir daugumoj tose šeimose po 2-3 berniukus!. Man labai realistiškai atrodo, nes visokie 90 proc darant iš 30 porų tyrimai tai juokingai skamba...ir manau nerealu tokie procentai natūraliai planuojant
70 proc tikimybė žmonių kam suveikė ar mano 40 kažkeli procentai turint 2 berniukus pasveriant, renkuosi 70 proc
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai