Lika K. parašė:
O jusu kolegei kai parode koks jau nestumas buvo?😊
Kažkaip nepasidomėjau, bet nemanau, kad labai dideli, kadangi nėštumai buvo labai planuoti, tai nesulaukus mm, o testams nieko nerodant ir pasidarė kraujo tyrimą
Lika K. parašė:
O jusu kolegei kai parode koks jau nestumas buvo?😊
Kažkaip nepasidomėjau, bet nemanau, kad labai dideli, kadangi nėštumai buvo labai planuoti, tai nesulaukus mm, o testams nieko nerodant ir pasidarė kraujo tyrimą
Blueberry parašė:
Kažkaip nepasidomėjau, bet nemanau, kad labai dideli, kadangi nėštumai buvo labai planuoti, tai nesulaukus mm, o testams nieko nerodant ir pasidarė kraujo tyrimą :)…
Idomu kaip man cia bus,,nes nu krutune tai ziauriai padidejo ir skauda...Jei iki pirmadienio nebus tai hcg tyrima pasidarysiu.Blin is vis susipainiojau jau😁
Lika K. parašė:
Idomu kaip man cia bus,,nes nu krutune tai ziauriai padidejo ir skauda...Jei iki pirmadienio nebus tai hcg tyrima pasidarysiu.Blin is vis susipainiojau jau😁
Lika K. parašė:
As irgi vis dar nesusergu..🤔 pirmoj dienos pusej uzeina pilva skaudet, bet galvoju gal del mytybos cia... Aisku dar galvoju gal paejo...😂
Erikka parašė:
As irgi vis dar nesusergu..🤔 pirmoj dienos pusej uzeina pilva skaudet, bet galvoju gal del mytybos cia... Aisku dar galvoju gal paejo...😂
O kokia cd pas jus?😊
Lika K. parašė:
O kokia cd pas jus?😊
36cd🙂 kai iki lp budavo -+28. Pries savaite dariau nt-neigiamas.. daugiau nekartojau🙂
Erikka parašė:
36cd🙂 kai iki lp budavo -+28. Pries savaite dariau nt-neigiamas.. daugiau nekartojau🙂
Man 39Cd ir nieko...testa net sian dariau ankstyva ...ir net vaiduoklio nera...dariau vakare ...manau gal parodytu jau...bet ne.😎nu o papus skauda😁😁😁 jo majo....😁😁😁laukiu jau mmm.🤔
Lika K. parašė:
Man 39Cd ir nieko...testa net sian dariau ankstyva ...ir net vaiduoklio nera...dariau vakare ...manau gal parodytu jau...bet ne.😎nu o papus skauda😁😁😁 jo majo....😁😁…
Na bet jei iki pirmadienio nesulauksit, tai duokit zinot koks hcg tyrimo rezultatas😉)))
Erikka parašė:
Na bet jei iki pirmadienio nesulauksit, tai duokit zinot koks hcg tyrimo rezultatas😉)))
Man pas gine balandzio 9,po laparaskopijos buvau uzsirasius.Tai galvoju jei neprasides nueisiu pas ja,ir pakalbesiu,ar hcg daryti ar gal ji ka pamatys😁
Lika K. parašė:
Man pas gine balandzio 9,po laparaskopijos buvau uzsirasius.Tai galvoju jei neprasides nueisiu pas ja,ir pakalbesiu,ar hcg daryti ar gal ji ka pamatys😁
Man ir po lp ciklas užsitesė. Maudžia tik pilvą,bet nk daugiau. Na dar kartais nugaros pusėj pamaudžia ir tiek žinių. Tai ir laukiu kada čia pramuš🤦♀️
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai