spindule parašė:
aisku gal kvailas klausimas.. o kada ta klyzmute darytis reikia?? namie kai jauti kad kazkas jau ne to ar atvykus i gimdykla?![]()
![]()
atvykus, bet gali but per velu darytis jei didelis atsidarymas. Paminekite kad ja turite.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdaspindule parašė:
aisku gal kvailas klausimas.. o kada ta klyzmute darytis reikia?? namie kai jauti kad kazkas jau ne to ar atvykus i gimdykla?![]()
![]()
atvykus, bet gali but per velu darytis jei didelis atsidarymas. Paminekite kad ja turite.
Minne parašė:
O klizmute ir cia ir pries cezari reikia pasidaryt?![]()
Pries cezari visada is pusles isleidzia slapima su vamzdeliu, del klyzmutes nebutina. Dar jums daug laiko ;) beje kodel jums cezaris planuojamas?
Torri parašė:
Kam jums isvis tos klizmutes nuo tarybiniu laiku?![]()
Man 4sav iki gimdymo buvo sukieteja viduriai, pilvas pilnas.
Ta ryta kai skatino gimdymo veikla, nepavyko pakakot, tai padarius klizma jauciausi geriau. Buna kitos pasitustina gimdydamos, svarbu neissigast, nes personalas iprates, tik mamytems nejauku.
Pats gimdymas kai jau stangos uzeina, tai atrodo kad kakoji
as sakiau kakosiu, kakosiu per gimdyma
akusere man ´nu parodyk kaip moki ´ ir gime stebuklelis ;)
Lorenca parašė:
Man 4sav iki gimdymo buvo sukieteja viduriai, pilvas pilnas.
Ta ryta kai skatino gimdymo veikla, nepavyko pakakot, tai padarius klizma jauciaus…
Tai tokiu atveju suprantu, kad reikia
bet cia ziuriu visos nori jas darytis, po klizmutes net didesne tikimybe paairuatint gimdant. O siaip dazniausiai pats organizmas kelios dienos iki gimdymo valytis pradeda. Oi tos akuseres tiek mate, kad cia joms menkniekis
Torri parašė:
Tai tokiu atveju suprantu, kad reikiabet cia ziuriu visos nori jas darytis, po klizmutes net didesne tikimybe paairuatint gimdant. O siaip dazniausiai pats orga…
Su ta klyzmute kursuose ispejo kad ligonine neatlieka klyzmu (kaip tarybiniais laikais), kad pacios gimdyves jei pageidaus turi pasirupint, nusipirkt mikrolax.Tai as turejau ir man prireike.
Marija Mo parašė:
Mano draugei isvis 32 sav perzemai gulejo maze, jau savaite kaip pernesiojo![]()
O as 33 sav su lb trumpu kakleliu gulejau patologiniam, bet pagimdziau laiku. 3 di…
As ir preita sav.patologiniam gulejau kaklelio ilgis 31mm. Sake dar norma ,kietejo pilvas apaciot,kaip spiria taip atrodo,kad iskris vaikas. 2dienas pagulejau ir isleido. Nereali gyd palatos buwo. super
tai namie vis pagulineju ,gal istempsim kaip nors. Eho zejo,lyg mergyte.
klaipediete1981 parašė:
As ir preita sav.patologiniam gulejau kaklelio ilgis 31mm. Sake dar norma ,kietejo pilvas apaciot,kaip spiria taip atrodo,kad iskris vaikas. 2dienas pagulejau ir is…
31 mm tai cia gerai labai
man 15 mm buvo 33 sav
reiskia turesit dukryte, ten retai klysta. Jei jau pasake, reiskia tikrai mate
37 savaite vaikas skaitosi isnesiotas, tjau galesit greit nebepergyventi
Lorenca parašė:
Pries cezari visada is pusles isleidzia slapima su vamzdeliu, del klyzmutes nebutina. Dar jums daug laiko ;) beje kodel jums cezaris planuojamas?
Nezinau dar neplanuojamas labai rimtai bet domiuos is ansto, mano sesei su ta pacia sirdies problema buvo planinis cezaris..Bet cia nuo gydytojos priklauso labiau,vienos rizikuoja kitos ne
guciokss parašė:
Dar klausimas jums mamytės, kurių vyrai dalyvavo gimdyme. Ar jiems reikia nusipirkti kokia tai spec. aprangą? Na, kad galėtų dalyvauti gimdyme![]()
Nieko nereikia. Tegu patogiai apsirengia ir paima tapkes namines
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai