raudonas debeselis parašė:
as ir pastojau 19, 20 pagimdziau, tiesa ir suzinojau kad laukiuos 20gimtadienio isvakarese
19 pastojau 19 ir gimdysiu ;D
raudonas debeselis parašė:
as ir pastojau 19, 20 pagimdziau, tiesa ir suzinojau kad laukiuos 20gimtadienio isvakarese
19 pastojau 19 ir gimdysiu ;D
Pirmą apgalvotai pradėjau lauktis 18, aukselį pagimdžiau 19
pasibaigiau aukštasias, turiu mėgiamus darbus ir visada buvau laiminga ir stipri galėdama beveik be tėčio rūpestingai auginti sūnų
Dabar ištekėjau 27 bei jau suplanavome 28 gimdyti
ir niekas nepaaiškins, kokia jauna, nes kitaip būti negalėjo, neturėjo, o svarbiausia kitaip nenorėjau
Dievas parašė:
Tiesa sakant pasidariau savo senaji vardą![]()
Taip ir maniau kad cia taspat dievas tik tylejau
sveikos
vis paskaitinėju jūsų visų susirašymus, matau daug nuomonių išsiskyrimų. manau nėra skirtumo kokio amžiaus tapote ar tapsite mama, esmė ta ar galite pasirūpinti visapusišai vaikučiu. Jam būtina meilė, rūpestis, galų gale svarbus ir išmanymas apsiskaitymas, na ir žinoma materialūs dalykai be kurių neapseinama, vien meile sotus nebūsi, o jeigu gimdoma dėl pašalpų (asocialios mamos) tai tada nelaikau tokių mamų mamomis, tada tie vaikai užauga ir vėl gimdosi toliau ir taip pasaka be galo, man pikta, esu dirbanti, moku mokesčius ir iš mano sumokėtų mokesčių išlaikomos tokios mamos. Galbūt dėl tokių dalykų kalti mūsų įstatymai, ar tiesiog išsilavinimo stoka. O dėl vaikučių skaičiaus, man labai gražu didelės šeimos, bet tuomet turi ir tėvai atitinkamai uždirbti. Pati gimdysiu 27nerių, sakyčiau jau sena, bet tiesiog taip išėjo. Kiekvienos gyvenimas skirtingas ir prioritetai skiriasi.
O kodel 18-20 metu merginos galvojat kad nera atsakingos? Juk ne visom rupi tie baliai ir klubai.. kad 18metu tai nereiskia kad nepasiruosus vaiko augint ir nesupranta ka tai reiskia. Tikrai supranta tos kurios planuoja ir nori vaiku turet. O mokytos ir vaika augint tikrai imanoma. Mokslus visada spesi baigt.. svarbu bent 12klasiu baikt.. o ir seip siais laikas tas diplomas, kolegija ar univero baigimas nedaug ka reiskia. As turiu aukstaji baigus finansus, ir kas is to kasininke dirbu.. dabar darbdaviai labjau renkasi kurie profkes baige nes jie daugiau patirties gauna..
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai