Boneta parašė:
Per nepatogius klausimus sakė, kad niekas nedaryta. Man tai neatrodo. O ką manote Jūs?
Man atrodo daryta. Bet kodel ji turi dalintis ir pasakoti ką darėsi? Man irgi butų nemalonu jei klaustų dariau ar ne... koks kieno reikalas ☺️
Boneta parašė:
Per nepatogius klausimus sakė, kad niekas nedaryta. Man tai neatrodo. O ką manote Jūs?
Man atrodo daryta. Bet kodel ji turi dalintis ir pasakoti ką darėsi? Man irgi butų nemalonu jei klaustų dariau ar ne... koks kieno reikalas ☺️
shaja parašė:
Tada tegu neina į tokias laidas.
Juokinga, kai sako, kad visada ji buvo. Foto kalba kitaip.
Boneta parašė:
O koks tavo ūgis, svoris?
162cm, 45kg.
Boneta parašė:
Kad papai sudeti pas ja tai 💯 net straipsnyje parasyta, o nepatogiu klausimu neziurejau. Bet kam meluot kas akivaizdu nesuprasiu 🥴
Skorpijo parašė:
Nesinori, kad jau nemažėtų? Aš jau tikiuosi, kad mano dydis jau toks ir liks
, kažkaip nepaklausiau, kada jau galėsiu patį dydį vertinti. Man akys jau įprato…
Jau kad didesnes nedariau tai dabar labai dziaugiuosi. Su rubais neperdideli atrodo bet nuoga tai pamela jauciuosi 🤭 kadangi prasiau pilno B o bus pilnas B ar mazas C tai esu pilnai patenkinta. Istaisiau gamtos klaida 😄 o kad daug sumazetu tai tikrai nesinoretu jau.
Mano operacine liemenele tokio patogumo kad nenoreciau net nusimt. Sarvais negaleciau pavadint ir juostos nereikejo. Nesuverze manes labai. Sake menesi tik nesiot.
alady7 parašė:
Jau kad didesnes nedariau tai dabar labai dziaugiuosi. Su rubais neperdideli atrodo bet nuoga tai pamela jauciuosi 🤭 kadangi prasiau pilno B o bus pilnas B ar mazas…
Pas mane tai su juosta, tai ji mane ir erzina, bet ne dėl to, kad nepatogu, o dėl to, kad apsirengti negaliu bet ko, ypač kai jau orai atšilo. Bet šiaip kai pabūnu be kompresinės liemenėlės, vėl būna labai faina susipakuot. Nemalonu būti palaidai
. Uoj tai jums labai trumpai nešioti, man 2mėn reikia. Bet jau mėnesio pabaigoj pagaliau bent dienom nusiimsiu ☺️
Enhanced_Ella parašė:
Įdomu merginos po korekcijos operacijos ar greičiau gijimas buvo ? Ar butų realu man vienai po 4 dienų skristi su lėktuvu ?
Nezinau, bet korekcijos irgi laukiu rugseji,,
Sveikos
eisiu pas Daunoravičų, buvau prieš 5 m., tada išmatavo, pasiūlė C dydį ir .... nepasiryžau. Nepatiko, man C atrodė per didelė. Bandysiu dar kartą paaiškinti, ko noriu. Bet žinau, kad jis sakys, pačiai išsirinkti, kokių noriu. Žinau, kad noriu lašo formos, kad viskas atrodytų, kiek įmanoma, natūraliau, bet visgi, kaip jūs išsirinkote tarp tų gamintojų?
Niekutis parašė:
Sveikoseisiu pas Daunoravičų, buvau prieš 5 m., tada išmatavo, pasiūlė C dydį ir .... nepasiryžau. Nepatiko, man C atrodė per didelė. Bandysiu dar kartą paaiški…
Aš rinkausi chirurgą. Nesirinkau implanto gamintojo. Pasakiau ko noriu jis parinko ir dar patarė iš savo pusės ir viskas. Ir šiaip C dydis bent mano akimis nėra didelis, juolab jei neesate labai žema. Aš taip pat mėgstu kuo natūraliau. C dydis silikoninės krūtinės neprilygs C dydžio natūralios, tikrai vizualiai atrodo mažesnė. Instagrame Kazėnaitė yra papasakojus apie savo op. Pas ją B dydis padarytas, galite pasižiūrėti
.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai