ingado79 parašė:
Kas buvo Kauno klinikos konsultacijai,ar atvykstant ta diena reikia kreiptis i registratura?
Registratūra. Tada pas gydytoja, jei pirmas vizitas, ne operacija
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįingado79 parašė:
Kas buvo Kauno klinikos konsultacijai,ar atvykstant ta diena reikia kreiptis i registratura?
Jumapa parašė:
Aciu)Liko 12 d iki vizito, Tai kazkoks vidinis jaudulys prasidejo)
Gabukas97 parašė:
Kažin ar galima jai dar siūlai kyšo? O jūs kaip jau klijuojat? Ar tepat tepaliuku kokiu nuo randu?
Pas mane siūlų tik apie spenelius, ir jau mėnuo su trupučiu po operacijos, bet pleistrų dar nepirkau randams klijuoti.
ingado79 parašė:
Kazin ar Dobilinskas duod,kam virssvoris?
Apie sita nežinau
J.V. parašė:
Sveikos merginos ☺️ Esu naujokė 😌 Bet ši tema man labai aktuali, laukiu ir aš operacijos....
Kauno klinikose dar likus metams iki operacijos mane išmatavo ir pažymėjo nusipirkti Marena Recovery B01G, 36 B/C pooperacinę kompresinę liemenėlę. Pirkau iš sveikatine.lt. Šiaip vienos man neužteko, todėl vėliau pirkau dar vieną.
VaidaStaa parašė:
Kauno klinikose dar likus metams iki operacijos mane išmatavo ir pažymėjo nusipirkti Marena Recovery B01G, 36 B/C pooperacinę kompresinę liemenėlę. Pirkau iš sveika…
Tai va įdomu kaip su dydžiais, man sakė vieną duos po operacijos, bet norisi ir antrą nusipirkti. Nebent po to pirkti, kad neapsigauti su dydžiu.
Austeja.la parašė:
Man užteko vienos. Išsiskalbi, išdžiovini ir vėl nesioji. Trumpas skalbimas ir fenu džiovinu. Gyd be liemeneles leido būti apie 2-3 val dienoje.
Ačiū už info 🥰
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai