Duranas parašė:
Tai pagal mano skaičiavimus taip pat gausis kaip jums liuks. O kur jūs operavuotes ir kokio dydžio implantus dejotes?
Operavaus Šiauliuose pas gyd. A. Žižliauską
pas mane 355ml, apvalūs
labai gražiai ir natūraliai atrodo
Duranas parašė:
Tai pagal mano skaičiavimus taip pat gausis kaip jums liuks. O kur jūs operavuotes ir kokio dydžio implantus dejotes?
Operavaus Šiauliuose pas gyd. A. Žižliauską
pas mane 355ml, apvalūs
Vaivute parašė:
Operavaus Šiauliuose pas gyd. A. Žižliauskąpas mane 355ml, apvalūs
![]()
Sveiki super man dar tik bus operaciją desiu 295mm. Mentor anatominius vidutinio profilio. Smagu jau kad po visko,kaip jauciates ?
Duranas parašė:
Sveiki super man dar tik bus operaciją desiu 295mm. Mentor anatominius vidutinio profilio. Smagu jau kad po visko,kaip jauciates ?
Na pirmadienį bus 3sav, tai jau gerai lb
tik pjūvio vietą skauda kai tepu ir dar aptirpus... bet šiaip labai patenkinta, džiaugiuos labai
o kada Jums operacija? Na vasarą su diržu vaikščiot sunkiau bus šiek tiek, nei kai šalta, bet ko nepadarysi dėl grožio
mamukas28 parašė:
Perskaiciau si straipsni, merginos, ar tikrai turit sveikatos sutrikymo po implantu isidejimo?![]()
Ne
Ugmora parašė:
The New York times apie implantus https://www.facebook.com/5281959998/posts/10151851549864999/
pas mane yra sie simtomai, nezinau ar sutapimas ar ......jau 8 metai as juos turiu...tai nezinau , kai reiks keisti, ar keisu naujais ar isviso isiimsiu...nezinau ka daryti...
ir dar kai isimsi, tai as jau isivaizduoju kaip atrodys baisiai viskas...
Vaivute parašė:
Na pirmadienį bus 3sav, tai jau gerai lbtik pjūvio vietą skauda kai tepu ir dar aptirpus... bet šiaip labai patenkinta, džiaugiuos labai
o kada Jums operacija?…
Kur jums darė pjūvio vietą? Man Balandžio 23 diena labai laukiu,kad greičiau laikas eitų. Niu teisingai sakot ko dėl grožio nepadarysi
Neoni parašė:
pas mane yra sie simtomai, nezinau ar sutapimas ar ......jau 8 metai as juos turiu...tai nezinau , kai reiks keisti, ar keisu naujais ar isviso isiimsiu...nezinau k…
VAT BUTENT DEL SIOS PRIEZASTIES AS IR NENORIU ISAKALTI MAX.KAD PO TO DEJUOT,JUK NIEKADA NEZINAI,KAS GALI NUTIKTI,AR TEKS IMTI LAUK,AR PATI NUKRISIU SVORIO ,O PAPAI KABES KAIP BALIONAI,JUK IMPLANTAI TAI SVORIO NEMETA
MANO GALVA AS PASIDARYSIU PILNA A DYDI IR BUS PERFECT
AISKU PO 10M.NEBEBUSIU TIKRIAUS TOKIA KUDUTE,JUK METAI DARO SAVO... TADA JUK BUS GALIMA IR IDESNIUS ISIDET,KAD BUTU PAGAL KUNO PROPORCIJAS.O JEI KAS NETIKTU,ISVIS LAUK IMT IR KAD ATRODYTU NORMALIAI,O NEISKART ISTAMPYT TA ODA BELEKOKIU DYDZIU.
Neoni parašė:
pas mane yra sie simtomai, nezinau ar sutapimas ar ......jau 8 metai as juos turiu...tai nezinau , kai reiks keisti, ar keisu naujais ar isviso isiimsiu...nezinau k…
O pries tai neturejot jokiu simptomu? Man atrodo kiekvienas zmogus turi vienoki ar kitoki simptoma, juk tai normalu, ne esame robotai, buna ir pavargstam ir emociskai issenkam, ir plaukai gali slinkt del ivairiu priezasciu, tai stresas, vitaminu trukumas ir pan. Tai nezinau ar cia tikrai implantai gali sukelti tokius simptomus..
Duranas parašė:
Kur jums darė pjūvio vietą? Man Balandžio 23 diena labai laukiu,kad greičiau laikas eitų. Niu teisingai sakot ko dėl grožio nepadarysi
Man po krūtine
tai labai greit laikas praeis..
man kai teko nukelt operaciją mėnesiui tai nespėjau mirktelt kaip laikas praėjo:))
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai