Nica79 parašė:
Sveikos,
O kokias gerasias bakterijas duodate vaikuciams su AD?Kad butu be tu priedu visoki…
Mums gydytoja rekomendavo compliflora. Bet nepastebėjau jokio skirtumo po jų.
Atopinis dermatitas (AD) - lėtinė, uždegiminė odos liga, kuriai būdingas odos išsausėjimas, bėrimas ir varginantis niežulys. Skaityti
visą straipsnįNica79 parašė:
Sveikos,
O kokias gerasias bakterijas duodate vaikuciams su AD?Kad butu be tu priedu visoki…
Mums gydytoja rekomendavo compliflora. Bet nepastebėjau jokio skirtumo po jų.
Geltona.pieva parašė:
Sveiki. Vargstame su atopiniu dermatitu. Jau buvo iki šlapiuojančių žaizdelių paūmėję. Buvom pas alergologę tai išrašė fucidin savaitei, advantan 5d, paskui po jų E…
Mums labai pasiteisino epaderm tepalas, ne kremas bet tepalas, jis riebus. Aišku plius elidelis ir kartais jei labai reikia hormoninis. Būtinai turkite alergenus. Mes pradėjom džiaugtis oda kai suzinojom alergijas, isemem viską kam alergiška, net teko ir katino atsisakyti 😐 mityba skurdi, bet bandom ieškoti,keisti, eksperimentuoti. Jei jums išrašė fusidin, tikėtina,kad yra bakterija ar stafilofagas, nes šlapuoja. Fusidin galima tepti ilgiau nei 5 dienas, tik prieš tai pasidarykite tyrimą ar nėra atsparūs šiam vaistui. Nes pvz mums slapuojancios išnyko po savaitės tepant fusidin
laukimas33 parašė:
Mums labai pasiteisino epaderm tepalas, ne kremas bet tepalas, jis riebus. Aišku plius elidelis ir kartais jei labai reikia hormoninis. Būtinai turkite alergenus. M…
Labai ačiū už išsamų komentarą.☺️ Šiandien kaip tik buvome pas alergologę, darė dūrių testą tai alergiją parodė pieno produktams. Jų jau nevartojame kurį laiką.🙄 Jūsų minėtą Epaderm reiks išmėginti, dar vis ieškom efektyviausio.☺️ Dabar situacija jau plius minus valdoma, iki žaizdų neužsileidžiam, kai tik labiau raudonuoja tepu hormoninį. Tikiuosi vasarop isbrisime iš šitos odos krizės 🙈
Geltona.pieva parašė:
Labai ačiū už išsamų komentarą.☺️ Šiandien kaip tik buvome pas alergologę, darė dūrių testą tai alergiją parodė pieno produktams. Jų jau nevartojame kurį laiką.🙄 Jū…
Buvau ir aš tepalo to nupirkusi, bet jis toks riebus, kad papildomai vaiką dar išbėrė nuo to riebalo. Tai grįžom prie biodermos
Glamur parašė:
Buvau ir aš tepalo to nupirkusi, bet jis toks riebus, kad papildomai vaiką dar išbėrė nuo to riebalo. Tai grįžom prie biodermos
Ne veltui yra sakoma, kad kiekvienam vaikui skirtingai. Taip jis labai riebus, bet mums jis tobulai tinka, greit gražiai susigeria, o ryte odelė tokia švelni būna. Bandžiau pati tepti sau sausas vietas, bet man per riebu.
Sveikos mamytes😊 koks alerginis tyrimas jusu manymu yra geriausias,issamiausias? Mano berniukui 2.6m. Pradejus lankyti darzeli 3men baisiai sirgo, ligos baigesi,bet nosis nuo spalio niekaip neatsigauna,nuolat uzgulta,neprakvepuoja. Is pradziu maniau kad cia nuo sirgimu,bet kadangi jau tiek laiko nepagereja,nors senai nebesergam, ir lankem druskas,bei kitas proceduras. sakau gal tai gali buti alerginio pobudzio🤔 ant uzpakalio taip pat yra ziedo formos paraudimas,kiek skaiciau tai alergijos pozymis. Lopo testas darytas,parode nezymia alergija dulkiu erkem. Gydytojai skiria tiek vis nauju vaistu,tiek proceduru,bet naudos 0😥 nebezinau ka daryt kad padet vaikui,gal kas kazka panasaus esat praeja?
dacke parašė:
Sveikos mamytes😊 koks alerginis tyrimas jusu manymu yra geriausias,issamiausias? Mano berniukui 2.6m. Pradejus lankyti darzeli 3men baisiai sirgo, ligos baigesi,bet…
O pas lor gydytoja nebuvot del uzgulusios nosies? Del tyrimu dar bandykit is kraujo daryti kur disesne palete alergenu,bet ten parodo tik greitos reakcijos alergenus. Bet pirmiausia as eiciau pas lor🤔
rimante111 parašė:
O pas lor gydytoja nebuvot del uzgulusios nosies? Del tyrimu dar bandykit is kraujo daryti kur disesne palete alergenu,bet ten parodo tik greitos reakcijos alergenu…
Pas lor einam jau 3men. Skiria vis naujus vaistus,bet niekas nepadeda
Laba diena, esu Erika Paulikaitė, KU slaugos fakulteto III kurso studentė. Atlieku tyrimą, kuriuo siekiu išsiaiškinti tėvų, auginančių atopiniu dermatitu sergantį vaiką, informuotumą.
Jeigu turite vaiką sergantį AD, noriu paprašyti Jūsų skirti 15-20 minučių ir užpildyti šią anoniminę apklausą.
Surinkti duomenys bus apibendrinami ir naudojami tik mokslinio darbo tikslais.
Labai man padėtumėte.
Dėkoju už Jūsų laiką.
https://apklausa.lt/f/tevu-auginanciu-atopiniu-dermatitu-serganti-vaika-informuotumas-apie-liga-w6w2p9n.fullpage
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai