2023.06.25 13:08 (prieš 2 m.)
Vilcė parašė:
Sveikos, mano pupa 8men beveik, o svorio nuo 6men beveik nepriaugo, 6men svėrė 7 kg dabar 7,3 cia labai prastai valgom galima sakyt tik mp o retkarciais košytę pad…
Labas. Įveskit bent jau kasdien pietus įvairias daržovienes trintas, pratinkit kad yra ir kitoks maistas ne tik mp, guvus vaikas, nes mp pavalgo.
Pati saviškę pradėjau primaitinti nebuvo nei vieno dantuko. Gabaliukais daviau, kai jai nebuvo 7 mėn ir turėjo tik vieną dantį, bet kuo puikiausiai susitvarkė, bet jau pati rodė, kad nenori trintų košių.
Būdavo dienų kai pati nedarydavau košių kažkokių, nes ai vasara, karšta, vaikas gal irgi valgyt tiek nenori, nes ir mes suaugę tiek nevalgom, išvažiuoti kur reikia, tai mp būdavo pagrinde. Dabar sakau gal dėl to pas mane yra nevalgiukė.. dabar panašu kad nevalgiukė ir išrankiukė kartu.. 🤦
Pvz brokolius pradėjo valgyti visai neseniai, gal 100 kartų siūlius buvau, bet žiedynėlio truputį nukrisdavo į burnytę ir iškart ištraukdavo, nepatikdavo. Tai siūlau visko po n kartų.
Valgyti maniškė nenori, bet pusryčiai, pietūs, vakarienė visuomet siūloma. Aišku jau jai 18 mėn, bet taip siūlau nuo 9-10 mėn.
Mano iki 8 mėn priauginėjo svorį visad gerai. Nuo 8 mėn iki metų laiko priaugo tik 300 g. Nors pradžioj košes labai noriai valgė, paskui va nebenori, duodavau įvairiai ruoštą.. kas nepatinka - nežinau.. gal tas kad labai daug kam alergiška ir pati atsirenka ko nori.
Sunkus reikalas su tuo primaitinimu.. 🙈