S.P.P. parašė:
Po nesaugiu santykiu praejusius mazdaug 2 sav turetu jau rodyti testasdaugybe niuansu, tai sunku pasakyti
Ne po santykių, o po ovuliacijos.
S.P.P. parašė:
Po nesaugiu santykiu praejusius mazdaug 2 sav turetu jau rodyti testasdaugybe niuansu, tai sunku pasakyti
Fabi parašė:
Ne visos seka ovuliacija
taigi jei itari, kad buvo vaisingos dienos ir pastojai, po poros sav jau turetu parodyti
p.s. man parode 10 dienu po nesaugiu santykiu (ovuliacijos tikrai nestebejau ir net nesitikejau, kad ji tada galetu buti).
S.P.P. parašė:
Ne visos seka ovuliacijataigi jei itari, kad buvo vaisingos dienos ir pastojai, po poros sav jau turetu parodyti
p.s. man parode 10 dienu po nesaugiu santyki…
Tai jums vadinasi sutapo su ovuliacija. Jeigu pasimylėsi iškart po mėnesinių, o ciklas ilgas, tai po santykių praėjus 10 dienų, ovuliacija gali būti net neįvykusi, kam tą testą daryti?
Fabi parašė:
Tai jums vadinasi sutapo su ovuliacija. Jeigu pasimylėsi iškart po mėnesinių, o ciklas ilgas, tai po santykių praėjus 10 dienų, ovuliacija gali būti net neįvykusi, …
Minejau 10? Sakiau 2 sav ir tai daug niuansu. As ta puikiai suprantu. Bet jei zmogus klausia kada darytis, speju, kad ov neseka, todel apytikslis terminas yra toks. Spermiukai kazin ar isgyvens ilgiau 5 dienas, todel gali bandyti testuotis ir po 2 sav. Jei labai nekantru, bandyciau ir po 10 dienu
Apakritai net ne apie ov turetume sneketi, bet apie implantacija. Tiesiog bandziau paprasciau atsakyti ;)
Sveikutes. paskutines mmm buvo spalio 3d jos buna 5dienas
su vyru myliuka darem kas 2dienas spalio 21d jis isvazevo i reisa.
senden turejo prasidet kitos mmm bet ju nera. maudze pora sav vis kartas nuo karto kairi sona puce pilva atrodo lyg sproginetu
skauda krutine issryskejusios venos labai. testa senden dariau ir nko
ar cia kazin mmm uzvelavo ar laukiuosi.
Viktorijaaaaaaa parašė:
Sveikutes. paskutines mmm buvo spalio 3d jos buna 5dienas
su vyru myliuka darem kas 2dienas spalio 21d jis isvazevo i reisa.
Gali but abu variantai
semerei parašė:
Gali but abu variantai
tik man labai ta krutine uzkliuna nes or venos isryskejusios labai ir spenelei tamsus pasidare ????
Viktorijaaaaaaa parašė:
tik man labai ta krutine uzkliuna nes or venos isryskejusios labai ir spenelei tamsus pasidare ????
Bandykit pirkt testa kur savaites rodo
semerei parašė:
Bandykit pirkt testa kur savaites rodo
ta elektronini?
Viktorijaaaaaaa parašė:
ta elektronini?
Jap sako kad jis parodo arba pas gine eikit linkiu kad tai butu zirniukad ??
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai