Cavy parašė:
Priešpiečiai
Burokėlių kukurūzai, arbūzas ir augalinis jogurtas
Kur perkate jogurtuką? 😊
Cavy parašė:
Priešpiečiai
Burokėlių kukurūzai, arbūzas ir augalinis jogurtas
Kur perkate jogurtuką? 😊
Minimalistė parašė:
Kur perkate jogurtuką? 😊
Iki pirkau, akcija jiems, užmačiau pirmą kartą. Etiketę namo grįžus pastudijavau, sudėtis nėra baisi, bet ir neįpatinga.
Apsirgau, tai pavalgius atsiguliau. Daviau dangtelius su maišeliu, tai jau valandą dėlioja. Kol valgyti dariau dėjo ant spintelių kraštų ir vėl atgal į maišelį, dabar man į indelį deda ☺️ kiek edaug tereikia, matyt tinkamas daiktas, tinkamu laiku, dar lipdukai ant kelių buvo, tai paskaito garsiai, bando nulupti 👌🏻😋

Pukis_ parašė:
Cavy sąrašiukas 😂
☺️👍🏻
Bandžiau kažką, bet nieko panašaus man nesigauna. Nes važiuoju į pard ir viskas koreguojasi, pagal tai, ką randu akcijuojama, nes be akcijos skaudžiai gaunasi, suvalgo mano bernai ir aš tame tarpe tikrai daug 🙄
Cavy parašė:
☺️👍🏻
Bandžiau kažką, bet nieko panašaus man nesigauna. Nes važiuoju į pard ir viskas ko…
Aš irgi beveik viską perku su akcijom, bet akcijas susižiūriu namuose kol mažius pietukų miega 😁 tik daržoves ir vaisius mažiui perku ar yra ar nėra akcijos 🤷🏻♀️ velniškai brangu viskas...
ir pieno produktus perku Dvaro, bet pvz Express Market Dvaro grietinė dažnai kainuoja 1,97€, varškei irgi būna akcijos, pieno mažai vartojam tai jau negaudau akcijų.
Mėsą perku Urme, brangu, bet turiu atsirinkus kur skani mėsa. Geriau mažiau, bet skaniau 😂
Mano valgiaraštis dažniausiai dėliojasi pagal tai kas yra šaldiklyje ir šaldytuve, o ko trūksta dasiperku 🤷🏻♀️
Cavy parašė:
☺️👍🏻
Bandžiau kažką, bet nieko panašaus man nesigauna. Nes važiuoju į pard ir viskas ko…
Bet Jūs gaminat daug visokių įvairių patiekalų, mano viskas labai paprasta 😁 ir dažnai kartojasi 🤷🏻♀️
18mėn
Obuolių ir avižų blynai, grūdėta varškė + kanapių sėklos, bananas + cinamonas.

Kiaušinis, 100ml avižų gėrimo, 2v,š avižų, sublendinau. Sutarkavau obuolį, įmaišiau. Palikau per naktį, maniau išbrinks gerai, kepsiu vaflius, bet po keletos neturiu sveikatos žaisti, šiek tiek lipo, tai iškepiau blynukus ☺️
Mažoji irgi pradėjo kosėti, rytojaus skiepas pirmą kartą turės nusikelti...
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai