Ayta parašė:
Man kai buvo paklyde israse duphaston, bet cia su receptu ir gyd turi nustatyt kaip gerti po viena ar dvi tab i diena. Geriau palaukit, kol pasikalbesit su gine, ne…
Laukiu labai kada jau jiems nusibos sleptis 😀
Ayta parašė:
Man kai buvo paklyde israse duphaston, bet cia su receptu ir gyd turi nustatyt kaip gerti po viena ar dvi tab i diena. Geriau palaukit, kol pasikalbesit su gine, ne…
Agota 123 parašė:
Issimaydykit karstoj vonioj, isgerkit vyno ar suvalgykit ko nors labai astraus, dar juodas sokoladas gali "pramusti" paklydeles
Sveiki, menesines veluoja 11d, testas neigiamas vakar buvau pas ginekologe padarė ekoskopija, apžiurėjo, sakė kaip ir viskas gerai, reikia laukt, kadangi turiu stiprią migreną iššaukt speceliai nerekomenduoja. Pasakė kad nesilaukiu, bet ar gali per ekoskopiją matyt net ir labai nedidelį nėštumą? Krūtinė padidėjusi jau nebežinau aks negerai. Ačiū už ats
Brukne123456 parašė:
Sveiki, menesines veluoja 11d, testas neigiamas vakar buvau pas ginekologe padarė ekoskopija, apžiurėjo, sakė kaip ir viskas gerai, reikia laukt, kadangi turiu stip…
Jeigu dvejojat darykit hcg tyrima.
Brukne123456 parašė:
Sveiki, menesines veluoja 11d, testas neigiamas vakar buvau pas ginekologe padarė ekoskopija, apžiurėjo, sakė kaip ir viskas gerai, reikia laukt, kadangi turiu stip…
Tiek laiko veluojant nt manau jau rodytu, jei abejojat pasidarykit hcg, bet greiciausiai paklydo mm ir reik laukti
Ayta parašė:
Tiek laiko veluojant nt manau jau rodytu, jei abejojat pasidarykit hcg, bet greiciausiai paklydo mm ir reik laukti
Kaip manot gydytoja jau būtų mačius per ekoskopą?
Brukne123456 parašė:
Butu macius ir gemala ir nestumui pasiruosusia gimdos gLeivine 😏
Brukne123456 parašė:
Tikrai nematytu tokio mazo nestumo jei isai butu, bet gimda pakinta ir tai butu pastebejus, kadangi nieko nesake, vadinasi laukit paklydeliu mm...
Maskyte parašė:
Butu macius ir gemala ir nestumui pasiruosusia gimdos gLeivine 😏
Nebukim sarkastiskos, juk yra momentai, kai esam pasimetusios ir reikia patarimu, vienai klausimas sukelia juoka, o kitai tikrai norisi isgirsti atsakyma, kitu patirtis, bukim draugiskesnes🌺
Ayta parašė:
Nebukim sarkastiskos, juk yra momentai, kai esam pasimetusios ir reikia patarimu, vienai klausimas sukelia juoka, o kitai tikrai norisi isgirsti atsakyma, kitu pati…
Ačiū už supratingumą
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai