Karolina_21 parašė:
Bet asisejus dabar is agenturos i dekretines tai gausiu pinigus tuos 9 menesius motinystes pasalpa, nes as pradirbusi tas 26 savaites busiu tikrai?
Besilaukiant 19 savaičių? Gali išeiti į dekretines?
Kažkaip nemanau
Karolina_21 parašė:
Bet asisejus dabar is agenturos i dekretines tai gausiu pinigus tuos 9 menesius motinystes pasalpa, nes as pradirbusi tas 26 savaites busiu tikrai?
Besilaukiant 19 savaičių? Gali išeiti į dekretines?
Kažkaip nemanau
Tokia Karolina parašė:
https://www.gov.uk/benefits-calculators
Va puslapis kur tau paskaiciuos kokie benefitai gali priklausyt, tik reikes pajama…
Nebeina jau pasiskaiciuoti nuo kovo 30.
Benefits Adviser shut down on 30 March 2014. You can’t use the service or access your answers.
Veziuke parašė:
Na turbut bus tik chils benefitai. Nes neaiskuvkokios tavo metines pajamos, nes norint gaut child taxus reikia per abu nevirsyt 26 000 sv.
O nuo kiek tiksliai nebeduoda working taxu, nes mums buvo 22 000 su biskiu ir jau viskas nebedave...
Karolina_21 parašė:
As nesakau 19 butent kad dabar iseinu, nezinau kiek dar sveikata leis tiek dirbsiu, bet svarbu buti manau isdirbus tas 26 savaites vienoj vietoj.
na nezinau kokia jusu agenturos politika,maniske nemokejo man dekretiniu,atsisake,as kreipiausi i jobcentra,i dekreta galima iseiti likus 11 savaiciu iki vaikucio gimimo,mokamos dekretines yra 39 savaites,patarimas toks kuo veliau iseisit i dekreta tuo ilgiau galesit pabuti su vaikuciu,aisku jei neleidzia sveikata cia jau nieko nepakeisi...tas 26 savaites reikia isdirbti vienoj darbovietej jei norit kad darbas moketu dekretines,jei nesat isdirbusi 26 savaiciu tai kreipkites i jobcentra,jis mokes dekretines,manes prase 14 peislipu is 66 praejusiu savaiciu,jie nori isitikinti kad jus mokejot mokescius valstybei
Tai as jau kad ir dabar esu isdirbusi 26 savaites, o man nesvarbu tas laikotarpis iki kada man ismokes, nes auginsiu pati savo vaikeli kad ir baigsis dekretines
tai va as galvoju ar neteks man su ja bylinetis nes jie privalo moketi, nezinau nezadu nusileisti. o kodel atsisake jums moketi kokios agenturos priezastys?
O kiek gavot is job centro kokia suma i savaite?
Karolina_21 parašė:
Tai as jau kad ir dabar esu isdirbusi 26 savaites, o man nesvarbu tas laikotarpis iki kada man ismokes, nes auginsiu pati savo vaikeli kad ir baigsis dekretines…
Man irgi agentura nemokejo, liepe eiti i job centra. Ta pati moka job centras apie 137svarus i savaite, tai jokio skirtumo kas mokes, svarbu mokes
Karolina_21 parašė:
Tai as jau kad ir dabar esu isdirbusi 26 savaites, o man nesvarbu tas laikotarpis iki kada man ismokes, nes auginsiu pati savo vaikeli kad ir baigsis dekretines…
is jobcentro gaunama valstybes nustatyta suma 136 su kapeikom,nezinau tikslei kiek pyskiu
,agentura jum neprivalo moketi dekretiniu nes tai ne full time darbas,jus tikrai nelaimetumet,jie turi teise atsisakyti jum moketi dekreta net jei jus busit pradirbusi ir tas 26 savaites,as toj pacioj agenturoj pradirbusi buvau pries iseinant i dekreta daugiau nei metus,bet jie vis tiek rado priezasti man ju nemoketi,nepasakysiu dabar kodel nes is tikruju neskaiciau kodel, jie irase priezasti i smp1 forma,kuria reikejo pateikti jobcentrui,su claimu del maternity allowance
simushka83 parašė:
Man irgi agentura nemokejo, liepe eiti i job centra. Ta pati moka job centras apie 137svarus i savaite, tai jokio skirtumo kas mokes, svarbu mokes![]()
vat butent kad jokio skirtumo,nes ir is darbo gaunama suma tokia pati,cia ne kaip lt kad dekretines priklauso nuo uzdirbamo atlyginimo,cia jei isejai i dekreta tai gausi tiek kiek valstybe nustate
tik tiek blogai kad tavo stazas skaitosi kaip nedirbatis asmuo jei jobcentras moka dekreta,ir tada negali pretenduoti i working taxus,aisku jei esi vienisa mama,jei vyras dirbantis tada ant jo galima tvarkyt viska,jei nevirsija metines pajamos
sidute parašė:
vat butent kad jokio skirtumo,nes ir is darbo gaunama suma tokia pati,cia ne kaip lt kad dekretines priklauso nuo uzdirbamo atlyginimo,cia jei isejai i dekreta tai…
Ne visai.. Is darbo galima ir daugiau gauti, ne visos mamytes gauna vienoda valstybes mokama suma
Cia jau priklausomai nuo to, kokias salygas jums siulo jusu darbo vieta, kas nurodyta sutartyje.
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai