Cavy parašė:
Šeštadieni švęsim vyro gimtadienį. Na, toks ir šventimas, jo mama ir mano tėvai. Sake nieko išvis nenori 🥴
Kaip tokia? 🤗
Ar noris kažko mandriau? 😊
Cavy parašė:
Šeštadieni švęsim vyro gimtadienį. Na, toks ir šventimas, jo mama ir mano tėvai. Sake nieko išvis nenori 🥴
Kaip tokia? 🤗
Ar noris kažko mandriau? 😊
Cavy parašė:
As gaminciau vistiena grietineles ir voveraiciu padaze👍 Dar labai skanu - Toskanietiska vistiena, ten irgi grietineles padazas, reik tik pagooglint recepta
Brekcija parašė:
mano salotos irgi su balzamiko padazu, as ji perku IKI, geras, tirstas ir sudetis nebloga, ilgai laikosi👍 ir dar pasigaminau dziovintu slyvu sokolade saldesiu, lab…
Kaip senai valgiau šitų kakių😂 mmm geraaaaas🩷
Brekcija parašė:
mano salotos irgi su balzamiko padazu, as ji perku IKI, geras, tirstas ir sudetis nebloga, ilgai laikosi👍 ir dar pasigaminau dziovintu slyvu sokolade saldesiu, lab…
O nėra šis balzamikas rūgštus labai?
Mano stebukliukas parašė:
https://www.lrytas.lt/skonis/pasigamink/2023/07/30/news/vistiena-nuostabiame-garstyciu-ir-grietineles-padaze-tiks-ir-kasdieniam-ir-vaisiu-stalui-27828217
Atrodo neblogas receptas, bet nemėgstu savo patiekaluose garstyčių ir alkoholio niekad nenaudoju juose 🤔 o tiesiog nedėti, jau ne pagal reveptą ir gali nesigauti 😂
Cavy parašė:
Jei būtent su grietinėle tai daryčiau taip tada: vistienos krutinėlę įpjaučiau kaip armonika, į tarpus dėčiau pomidoro griežinėlius, sūrio, gal pievagrybių jei turite. Ir inde užpilčiau grietinėlės su trupučiu sultinio ir prieskoniais žolelių
Cavy parašė:
O nėra šis balzamikas rūgštus labai?
Ne, nėra rūgštus, salstelėjęs, gana švelnus. Tiršta konsistencija.

Man vėl gaminimo nebesinori jokio, nes nebesugalvoju ką čia padaryti. Užeina karts nuo karto. Tada peržiūri galeriją savo ir kažką buri.
O šiand paprastai sprandinės(nors išėmus is pakuotės ten nežinau, bet kas aplink ją tik ne ji pati)😂😮💨 pomidorų naikinimas ir bulvytės šaldytos - tingėjau skusti 🥴
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai