2020.10.30 13:29 (prieš 2 mėn.)
Pasiteisinę pirkiniai:
*Nešioklė (nors gulėdavo ir vežime, bet su nešiokle irgi dažnai išeidavom į lauką).
*Vilnonis vokelis į vežimą (na, arba pledas, bet vilnonis, nes sintetiniai nieko nešildo).
*Columbia kombinezonas, nes šiltas, bet ne per šiltas, lengvas aprengti ir užsilenkia ties rankomis ir kojomis.
*Lavinamasis kilimėlis (bet iš 3 turėtų, patiko tik vienas. Toks, kuris buvo labiau juodai baltas, o ne ryškus spalvotas).
*Lovytė. Pas mus lovoj miegant čiužinys buvo per minkštas ir pastoviai tai sukaisdavo, tai sušaldavo. :/ Ir dar! Girgždėdavo grindys, lova, negalėdavom taip lengvai atsikelt ir nueit į wc vidury nakties, nes labai jautriai miegodavo ir prabusdavo. Bet mes labai anksti, jau 8 mėn. perkėlėm išvis į kitą kambarį, kad netrukdytume jai miegot.
*Drabužėliai susegami šone. Kiek prisipirkus buvau per galvą maunamų bodžių.. nu net neuždėjau, nes "bijojau sulaužyt".
Pirkau dėl grožio daugybę rūbų, dabar pagalvoju, kad reikėjo į praktiškumą žiūrėti, į sudėtines medžiagas. Tokiems mažiukams šaltu sezonu gimusiems būčiau daugiau merino vilnos rūbelių nupirkus vietoj tų gražių, bet nepraktiškų...
*Vystymo stalas (su komoda). Nors nieks dėl šito neklausė, bet bent jau pas mus šeimoj buvo daug dvejonių ir, tarkim, mano mamai jis atrodo nereikalingas daiktas, o mes be jo kaip be rankų.
Nepasiteisinę pirkiniai:
*Muzikinė karuselė virš lovos. Nepatiko. Vietoj jos įsigijom projektorių su muzikėlėm, širdies plakimo garsu ir pan. tai toks žaislas labiau patiko, net lauke į vežimą dėdavau.
*Bb gultukas... negulėjo nei sekundės jame, iškart verkdavo.
*Antklodė miegui. Beveik 2 metai vaikui, vis dar nepasiteisino.
Bet visi vaikai labai skirtingi. Kas vienam tinka, netiks kitam.. Kad ir tie bb gultukai. Arba labai patinka, arba nekenčia vaikai.
Bet šiais laikais galima daug ką pamėginti neinvestuojant daug finansų ir iškart pamatysit, kaip jums. Man protelis atsijungdavo parduotuvėse - juk visko tiek daug ir atrodo, visko reikia!