Man buva lygiai tas pats bet kojos blauzdos pradejo niežėti stipriau. Pasidariau tyrimą ta ir po rezultatų teko gultis į ligoninę pasitvirtino cholestazė. Ir pagimdžiau 36.5sav. Negazdinu bet Patarčiau pasitikrint bus ramiau kai žinosit

kima parašė:
Sveikos visos,prasau atsakykite. Man 31sav jau kuris laikas jauciu kartais delnu ir pedu per islinki niezejima (nestipru) kaip skruzdes ,kad begiotu. Veida niezti j…
Prasineskit savo mw ir kuo greiciau, nelaukit sekancio app su mw. Mw turetu padaryti kraujo tyrima del cholestazes. As UK gyvenu. Visus tris nestumus buvau stebima del cholestazes. O tyrimus dare vos tik pasiskundziau nieztinciais delnais ir padais.
kima parašė:
Aciu. Eisiu 5dieni manau gal nieko nenutiks jei 5dienas palauksiu..nes kaip ir stipriai nejauciu tik va veida stipriau,net diena niezti... Kazkaip linkusi a…
Per penkias dienas gali stipriai pablogėti rezultatai. Man iš vis tik truputį niežėjo, o kai kurie tyrimai vos ne 10 kart viršijo.
Spurgius parašė:
Per penkias dienas gali stipriai pablogėti rezultatai. Man iš vis tik truputį niežėjo, o kai kurie tyrimai vos ne 10 kart viršijo.
Man valandom blogėjo.. Ryte būdavo vieni rezultatai, vakare jau 2vigubai pakilę... Per 2 savaites man virš 10nkartu šoko viskas į viršų... Tisklaiu per kelias dienas, savaite po truputi kilo, o po to staigiai..
kima parašė:
Aciu. Eisiu 5dieni manau gal nieko nenutiks jei 5dienas palauksiu..nes kaip ir stipriai nejauciu tik va veida stipriau,net diena niezti... Kazkaip linkusi a…
As jusu vietoje nelaukciau. Geriau apsilankykit anksciau, nes gali stipriai ir neniezeti, nors fermentai bus stipriai pakile, bet labai linkiu, kad jums taip nebutu.
Mona01 parašė:
As jusu vietoje nelaukciau. Geriau apsilankykit anksciau, nes gali stipriai ir neniezeti, nors fermentai bus stipriai pakile, bet labai linkiu, kad jums taip nebutu…
Labai aciu uz pasisakymus skambinsiuos siandien. Blogiau nebus
nors sia nakti isvis neniezejo. Tik veida atsikelus.. Sakau gal cia man alergija kokia
betkokiu atveju pasakysiu ,kad kartais jauciu niezuli
Vilchik parašė:
O kokius tyrimus reikia padaryti kad nustatyti ar atmesti kad nesergi neštuminė cholestazė?