GyvenantiPuikiai parašė:
Gali būt, kad trūksta. Bet man mausdavo labai irgi, sakė čia nuo punkcijos dar ir maus.
Man punkcija buvo gegužį, įkėlimą darė liepos 13d.
GyvenantiPuikiai parašė:
Gali būt, kad trūksta. Bet man mausdavo labai irgi, sakė čia nuo punkcijos dar ir maus.
jjoollii86 parašė:
Skaičiuoju, kad liepos 13d. Įvyko įkėlimas. 10 d po įkėlimo dariausi kraujo turimą.
Tai Jus skaičiuokit ne nuo įkėlimo dienos, o nuo paskutinių mm maždaug.
jjoollii86 parašė:
Jums jau maždaug mėnesis
jjoollii86 parašė:
Tada gali būt, kad didėja gimda ir maudžia. Gydytoja patikrins. Man mausdavo ilgai tikrai irgi.. Magnis padėdavo. Bet pasidarykit prg tyrimą ir skaičiuokit nuo paskutinių mm dienos
neskaičiuos nuo įkėlimo ir gydytojai.
Joolie parašė:
Jums jau maždaug mėnesis![]()
Supratau, čia taip skaičiuojasi😉 Bet maudimas atsirado tik vakar naktį....
GyvenantiPuikiai parašė:
Tada gali būt, kad didėja gimda ir maudžia. Gydytoja patikrins. Man mausdavo ilgai tikrai irgi.. Magnis padėdavo. Bet pasidarykit prg tyrimą ir skaičiuokit nuo pask…
Ačiū. Bent nesijaudinsiu taip. Maudimas nemalonus, bet pakenčiamas.
jjoollii86 parašė:
Skaičiuoju, kad liepos 13d. Įvyko įkėlimas. 10 d po įkėlimo dariausi kraujo turimą.
Kada paskutinės mm buvo? Nuo jų reikėtų skaičiuot.
Pasitikrinkit PRG, daugiau pagulinėkit, pasaugokit save 🙂
jjoollii86 parašė:
Supratau, čia taip skaičiuojasi😉 Bet maudimas atsirado tik vakar naktį....
tai tada galimai kaip ir narė rašė, gali plėstis gimda, gali būt nuo punkcijos. Pasidarykite dar prg tyrimą iškart, kad nebūtų trūkumo. O maudimas buvo ir man ir laikėsi gan ilgai
Pukis_ parašė:
Kada paskutinės mm buvo? Nuo jų reikėtų skaičiuot.
Pasitikrinkit PRG, daugiau pagulinėkit, pasaugokit save 🙂
Ačiū, taip ir padarysiu. Bet gal pakentėsiu iki penktadienio tyrimo? Ar jau gal pas daktarę nuvažiuot su pgr, tai žinotų ką paskirt...
jjoollii86 parašė:
Ačiū, taip ir padarysiu. Bet gal pakentėsiu iki penktadienio tyrimo? Ar jau gal pas daktarę nuvažiuot su pgr, tai žinotų ką paskirt...
Nekentėkit. O jei trūksta, reiks skubiai kelt, kad vaikutis nepabėgtų. Nes jiems prg labai reikalingas, gali neišlaukt penktadienio, jei trūkumas bus.
23 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai