Uogyte12 parašė:
Bet vėl jei aš pradėsiu leisti, kai ims gydytoja mažinti tai as neiznosiu kaip manazinti ta progesterona jei pradėsiu papildomai leisti.
Jūsų blokuotas ciklas, tai reiškia jūsų organizmas visiškai negamina prg, visą jį gauna tik iš vaistų. Jei lubion jums nesisavina- viskas. Esu maciusi forume atvejų kai prg pakilo tik pakeitus prg rusi. Nestumo vystymasis neimanomas be atitinkamo prg lygio...
Jei prg naudosit bent iki 10 -12 savaites, net staigiau nutraukus nueko tokio, nes placenta perima prg gamyba ir nebereikia tiek vaistu.
Jusu vietoje geriau eiciau pas kita gydytoja pasikonsultuoti, ar net ji pakeiciau nei nieko nedaryti, nes ka paskui gydytojui passakysiu...
Tiesiog tepimas ir prg zemiau laboratoriju normu yra kabai didelis red-flagas, kad reikia veikti greitai...
O tai ka rasau ne is forumo, o us gydytoju zinau.
Tiesiog yra labai daug ivairiu kvalifikaciju gydytoju. Pati ejau pas tokia ir galvojau lygiai kaip cia kazkas rase- gi 10 metu mokes, reikia viska pasitiket. Ir tiek nesamoniu man pridare, kad kiti gydytojai pasiuroe buvo. Tai gydytojas nuo gydytojo siriasi labai.
Prg normaliai seka ir konsultuoja Zitkute.
Manau ir Karpenko pakonsultuotu siuo klausimu, ir kaip po to nutraukti palaipsniui.
Jums spresti, tiesiog noriu, kad suprastumet jog situaciha yra tokia, i kurua reikia reaguoti, saunuole, kad bent is vis pasidaret tyrima.
Ir jus tikrai daug prg vartojat, su tiek kitom buna 60-80 nmol bent. Tai labai atkreipcuau demesi, ar linion savinasi... o diphaston kaip kazkas rase sintetinis ir nieko daug neitakoja...
Sekmes bet kokiu atveju, mano sazine rami, kad perspejau...nes nebuciau ramiai miegojus kitaip...pagavot dar reikiamu momentu, tik reikia be panikos ir nervu veikti... gal ta pati Zitkute skubiai priimtu, jei nueko keust be gydytojo nenorit...