Anelle parašė:
Linkiu kuo didžiausios sėkmės 🤞
Aš tai nežinau ar kada ryšiuosi antram ivf, tikiuosi gal ir neprireiks
O turite saldytu?
Anelle parašė:
Linkiu kuo didžiausios sėkmės 🤞
Aš tai nežinau ar kada ryšiuosi antram ivf, tikiuosi gal ir neprireiks
O turite saldytu?
Inanana parašė:
O turite saldytu?
Taip, 4 per du vamzdelius, vienas pusėtinas kokybės kiti trys prastos, geruosius jau išnaudojom 🙈
Florencia parašė:
buvo 6 sav., dar metus bandem, nekibo. Mazas rezervas, nebesvaistau laiko. Stimuliacijos dar tik pradzia, suzinosiu sia savaite ka mato..
Sėkmės didžiausios ❤️❤️
Anelle parašė:
Sveikos merginos, gal kuri turit nebenaudojamo prednisolono? Nupirkčiau
Turiu po IVF likusias 7 tabletes, jei dar reiktų.
Labas, merginos sakykit, 16dpi šiandien, atsikėliau ir lyg niekur nieko jokiu simptomų, krutine tik tokia sunkesne kaip ir buvo, bet jokio šleikštulio nei nuovargio. Kai turejau biochemini irgi panasiai atsikeliau geros savijautos viena ryta. Ar jus tokiu patirciu turejot?
September7 parašė:
Labas, merginos sakykit, 16dpi šiandien, atsikėliau ir lyg niekur nieko jokiu simptomų, krutine tik tokia sunkesne kaip ir buvo, bet jokio šleikštulio nei nuovargio…
As visa nestuma be jokiu vemimu sleikstuliu pravaiksciojau. Beveik nieko nejauciau apart krutines.
September7 parašė:
Labas, merginos sakykit, 16dpi šiandien, atsikėliau ir lyg niekur nieko jokiu simptomų, krutine tik tokia sunkesne kaip ir buvo, bet jokio šleikštulio nei nuovargio…
Man taip buvo iki maždaug 14 savaitės,diena dienai nelygi,viena diena maudžia krūtine,kita lyg nieko,viena diena pilva tempe kita ne,irgi labai stresuodavau.Čia hormonai kiekvienai skirtingai,ir tai pačiai moteriai kiekvienas nėštumas skirtingas gali būti 😊
Tetutė parašė:
Man taip buvo iki maždaug 14 savaitės,diena dienai nelygi,viena diena maudžia krūtine,kita lyg nieko,viena diena pilva tempe kita ne,irgi labai stresuodavau.Čia hor…
Kaip ir viska supranti bet vėl išnaujo overthinkini viska 🙄
September7 parašė:
Man nuo 8 savaites tik prasidejo smagumynai, kurie tesiasi iki siol - stipriai pykina. Dar gal ankstoka ka jausti. Man pradzioje uzeidavo tokie tarsi trumpi menesiniai spazmai, kurie lb trumpai trukdavo, speneliai jautrus buvo, ir nuo prg galvos skausmas bei temperatura laikesi
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai