lauryytia parašė:
Sveikos, toks klausimas. Jei į dekretą išeinu birželio vidury ar pabaigoj, tai į išmoką nesiskaičiuoja gegužės mėn (2023m)? O jei tarkim išeinu liepos 1 į dekretą, …
Taip
lauryytia parašė:
Sveikos, toks klausimas. Jei į dekretą išeinu birželio vidury ar pabaigoj, tai į išmoką nesiskaičiuoja gegužės mėn (2023m)? O jei tarkim išeinu liepos 1 į dekretą, …
Taip
pirmukass parašė:
sveiki, gimus vaikui gavau vienkartine ismoka gimus vaikui ir kazkokia materialine parama 157e, kas cia per pinigeliai? bet negavau uz vaika kas menesi tu 85e kada …
O užpildėte prašymą vaiko pinigams? Aš gimdžiau vasario 20 d. Dar vasario mėnesį užpildžiau prašymą, tai kovo 9 d. jau gavau vaiko pinigus.
O jei prašymą užpildėte kovo mėnesį, tai gal nesuvaikščiojo info ir gausite balandį už kovąnir vasario tas kelias dienas.
Sveiki, planuoju dirbti pagal individualią veiklą ir dar pusę etato pagal darbo sutartį. Planuojamas trečias vaikutis. Ar man visos (nedarbingumas jeigu reikėtų, nga, vpa) išmokos bus skaičiuojamos iš individualios veiklos ir darbo santykių pajamų ar išmokas skaičiuoja tik iš darbo santykių pajamų?
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip.
Jusu atveju galioja sena tvarka, tad jus galit likti ir toliau VPA, o vyras dirbti…
Ar perrasant antrus metus ant vyro yra galimybe pinigelius gauti i mano saskaita? Ar jei vyras gauna tai ir i jo saskaita butinai turi pervesti?
Eiva2 parašė:
Ar perrasant antrus metus ant vyro yra galimybe pinigelius gauti i mano saskaita? Ar jei vyras gauna tai ir i jo saskaita butinai turi pervesti?
Tik i jo.
Aviarte parašė:
Sveiki, planuoju dirbti pagal individualią veiklą ir dar pusę etato pagal darbo sutartį. Planuojamas trečias vaikutis. Ar man visos (nedarbingumas jeigu reikėtų, n…
Iš visų su darbo santykiais susijusių pajamų. Tik jei norit gauti pilnas išmokas iš karto, o ne kitais metais deklaravusi pajamas, geriau kiekvieną mėnesį teikti SAV pranešimą SoDrai, tada ji iš karto matys ir jūsų IVP pajamas ir galės jų sumą įskaičiuoti į išmokų skaičiavimą.
Boruzel parašė:
Gal galit pasidalinti savo patirtimi mamytės, kurių vaikučiai gimė 2023 m. ir keitėsi išmokų tvarka, kuriam laikotarpiui pasirinkote būti dekrete?🙂 18 ar 24 mėn. VP…
Taip pinigu atžvilgiu labiau apsimoka 18 men.
Bet as asmeniškai rinksiuosi vistiek 24men
MeileSauleSmelisJura parašė:
Sveikos, turiu klausima. Balandžio 9 d. Turesiu staža 12 men., tą.
Į dekreta planuoju išeiti gegužes men., viduryje, gale.
Taip.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai