Saulyte919 parašė:
Sveiki. Kaip žinoti ar NGA buvo pratęstos 14d po gimdymo ar ne?
Ziureti sodroj suvestine REP13, arba dar esveikatoj turi rasytis.
Nėštumo ir gimdymo atostogos (NGA) yra 126 kalendorinių dienų atostogos, į kurias galite išeiti, kai nėštumui sueina 30 savaičių. Skaityti
visą straipsnįSaulyte919 parašė:
Sveiki. Kaip žinoti ar NGA buvo pratęstos 14d po gimdymo ar ne?
Ziureti sodroj suvestine REP13, arba dar esveikatoj turi rasytis.
Sveiki, padėkit išsiaiškinti 🙏🏻
Šiuo metu esu VPA ir durbu su Individualia veikla, VPA pasibaigs spalio 2 d., ir ta pačia diena bus 30 sav., tai galiu gauti NGA pažymą ir išeiti į NGA. Ar galiu testi darba su IV? Ar turiu uždaryti ją NGA metu? Jeigu negalima per NGA dirbti su IV, tai padirbus dar spalį iki lapkričio ir išėjus į NGA jau gausiu mažesnę išmoką?
Ačiū 🙏🏻
bimbimbambam parašė:
Sveiki, padėkit išsiaiškinti 🙏🏻
Šiuo metu esu VPA ir durbu su Individualia veikla, VPA pasibaigs spalio 2 d., ir t…
Galit ir toliau dirbti su IV.
Jolanta-K@J mama parašė:
Galit ir toliau dirbti su IV.
Ačiū ❤️
Irena M. parašė:
Sveiki, kaupiu II pakopoje pensiją, ar nuo gimdymo atostogų išmokos bus nuskaičiuojamas II pakopos pensijos kaupimas? o kaip dėl vaiko priežiūros atostogų? Pasidali…
Nenuskaiciuoja nuo vaiko prieziuros atostogų
Irena M. parašė:
Sveiki, kaupiu II pakopoje pensiją, ar nuo gimdymo atostogų išmokos bus nuskaičiuojamas II pakopos pensijos kaupimas? o kaip dėl vaiko priežiūros atostogų? Pasidali…
Ne. Nuo siu ismoku neatskaiciuoja i kaupima.
Sveiki, o gal žinot ar dekreto išmoka bus tokia pati kai išeinu į kito vaiko dekretą negrįžus į darbą po prieš tai vaiko (3metus buvau pasiėmusi, neišbuvau net pilnai), laikotarpiai persidengia, tai kaip suprantu skaičiuos pagal mano buvusias pajamas ir gausis ta pati išmoka?
Liepa321 parašė:
Sveiki, o gal žinot ar dekreto išmoka bus tokia pati kai išeinu į kito vaiko dekretą negrįžus į darbą po prieš tai vaiko (3metus buvau pasiėmusi, neišbuvau net piln…
Taip.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai