opchocolate2 parašė:
1. Tai jeigu sodra 18mėn, darbe 24mėn. Vyras ima neperleidžiamus 17-18mėn aš turėčiau gryžti i darba per tuos mėnesius po to turėčiau teisė vėl gryžti į vpa iki kol…
Taip.
Taip.
Nėštumo ir gimdymo atostogos (NGA) yra 126 kalendorinių dienų atostogos, į kurias galite išeiti, kai nėštumui sueina 30 savaičių. Skaityti
visą straipsnįopchocolate2 parašė:
1. Tai jeigu sodra 18mėn, darbe 24mėn. Vyras ima neperleidžiamus 17-18mėn aš turėčiau gryžti i darba per tuos mėnesius po to turėčiau teisė vėl gryžti į vpa iki kol…
Taip.
Taip.
Jolanta-K@J mama parašė:
Jeigu sodraj pateiks duomenys kad tai vienkartinis priedas ar premija, tada ne.
O kaip žinoti kaip pažymėta ar kaip vienkartinė premija ar kaip kas?
Saulyte919 parašė:
O kaip žinoti kaip pažymėta ar kaip vienkartinė premija ar kaip kas?
Sodroj ziurekit. Gi turi buti pateikta ataskaita, suvestinei apie soc.draudima.
Jolanta-K@J mama parašė:
Sodroj ziurekit. Gi turi buti pateikta ataskaita, suvestinei apie soc.draudima.
Suvestinėje rašo draudžiamosios pajamos ir viskas.
opchocolate2 parašė:
Darbe vyrui kolegos pasakė, kad jis turi pranešti direktoriui, kad aš laukiuosi. Nu nežinau aš pati negirdėjus, kad yra kažkoks terminas kada privalo vyras pranešti…
Tokio termino negirdejau, ypac is vyro puses..nebent jis is kart ims menesi atostogu, ir jam reikia is anksto susiderinti kad ji pakeis, tada nebent turetu pranesti, jei reiktu pamainos ieskoti kai jis eis tevystes atostogu
Leely parašė:
Tokio termino negirdejau, ypac is vyro puses..nebent jis is kart ims menesi atostogu, ir jam reikia is anksto susiderinti kad ji pakeis, tada nebent turetu pranesti…
Nu taip suprantu kad reikia pranešti ir praneš kai ateis tam laikas, bet atrodo kad tik pamatė žmona teigiama neštumo testą ir jau turi vyras sakyti, tai tiesiog įdomu ar yra kokie teisiškai numatyti terminai
nes būna žmonės ir suserga staigiai ir pamainas sugeba rast, juolab kad ir gimti gali ankščiau ar vėliau tai man ta panika darbe keista pasirodė
LaMona parašė:
Priminkit prašau kurių mėnesių pajamas skaičiuoja išeinant gimdymo atostogų ir vpa. Visiškai pamiršau. Ačiū
Paskutiniu 12 men praleidus menesi iki NGA ir iki VPA.
opchocolate2 parašė:
Nu taip suprantu kad reikia pranešti ir praneš kai ateis tam laikas, bet atrodo kad tik pamatė žmona teigiama neštumo testą ir jau turi vyras sakyti, tai tiesiog įd…
Nera jokiu terminu. Vyras turi tik pranesti pries 14 d iki tevystes ar vaiko prieziuros atostogu isejimo.
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai