Meiilė parašė:
Tikekis kad tau tai implantacija.. man 18dpo nieko nerodo..
implantacinis kraujavimas nėra rudas. ir jis išviso beveik nepastebimas
Meiilė parašė:
Tikekis kad tau tai implantacija.. man 18dpo nieko nerodo..
burburbur parašė:
Tikrai pritariu-implantacinis buna sviesaus kraujuko spalvos.
Aš ryt kartu su čikaga kartosiu testą, šiandien ryte pavalgius pusryčių dalį "atpyliau"
naktį taip maudė pilvo apačią kad prabudus kokiu 3 kart buvau, bet nei krūtinės man skauda nei ką... domėjausi dėl to kaip čia gali būti kad vaiduokliauja po mm, tai paaiškėjo (neaišku kie čia tiesos tame) kad kai vaiduokliauja prieš mm tai kaip ir normalu, nes peritvrako hormonai, o jei jau po mm, tai kaip ir labai dideli šansai kad "užkibo"
momog parašė:
Aš ryt kartu su čikaga kartosiu testą, šiandien ryte pavalgius pusryčių dalį "atpyliau"naktį taip maudė pilvo apačią kad prabudus kokiu 3 kart buvau, bet nei…
Keistos zinios-ar pries ar po mm vaiduokliauja tik vienu atveju-jei isitvirtino zirniukas ir kraujyje padideja nestumo hormono
momog parašė:
Aš ryt kartu su čikaga kartosiu testą, šiandien ryte pavalgius pusryčių dalį "atpyliau"naktį taip maudė pilvo apačią kad prabudus kokiu 3 kart buvau, bet nei…
na smagu kad su manim kaskas testuosis☺sendien mano draugas vc tik nezinau del ko gal del to kad labai mekstu kava?sendien strenas pamaudzia,bet ne tiek kiek vakar ir krutine siektiek skauda puo pazasies puses sonuosia,pilva pamaudzia tarpais desnei pusei ?
čikaga parašė:
na smagu kad su manim kaskas testuosis☺sendien mano draugas vc tik nezinau del ko gal del to kad labai mekstu kava?sendien strenas pamaudzia,bet ne tiek kiek vakar …
As irgi prisidedu prie nt darymo prie jusu, bala nemate!
nors mm tik 26.. ber nu pilva pamaudena nora tu ka, man siaip nwmaudzia tiek toli, o dabar jau savaite :/ o vdrug islis koks siurprizelis...
Debesėlė parašė:
Va mano dar labiau paryskejes![]()
Nuosirdziausi sveikinimai
cia jau labai gerai matosi
WhiteMouse parašė:
As irgi prisidedu prie nt darymo prie jusu, bala nemate!nors mm tik 26.. ber nu pilva pamaudena nora tu ka, man siaip nwmaudzia tiek toli, o dabar jau savaite …
smagu kad prisijunget?kazi kur pamatysim vaiduokliuka.manau is jusu dvieju tikrai kaskuri pamatys o save as jau nusirsau.iki mm 6 arba 4dienos?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai