OLlVlA parašė:
vaistinese, vaiku prekiu parduotuvese..
ar patikimi jie?verta pirkti?
OLlVlA parašė:
vaistinese, vaiku prekiu parduotuvese..
miegaliux parašė:
Mamukai, noreciau paklausti, kazkada snekejot apie hemoglobina, ir apie kazkokias sultis naturalias, kurios kelia hemoglobina, ir kazkur usisakot, ar is lietuvos ar…
O amino jern bandei? Life parduotuvese yra. Negyvunines kilmes gelezis. Ji neturi iprastos gelezies pasaliniu poveikiu
Neringyti parašė:
nzn, neturiu, bet tokia kaina.. tai turetu buti patikimas. as jauciu nusipirksiu, nes yra patogu, kai vaikas miega, matuoti temperatura. gali tureti toki ir paprasta, kur per sikniuka ir pasilyginti tas temperaturas.. be to, su drauge kalebjau, kai per sikniuka matuoji, turi nuimti 0,5 visada.
OLlVlA parašė:
nzn, neturiu, bet tokia kaina.. tai turetu buti patikimas. as jauciu nusipirksiu, nes yra patogu, kai vaikas miega, matuoti temperatura. gali tureti toki ir paprast…
nu mes vakar po skiepo buwom, reikejo temp stebeti tai kol nemeigojo per subiniuka lb gerai, bet kai nakciai uzmigo tai nesinori leliaus kelti, tai pagalwojau kad reikia nusipirkti tokia, mieganciam be jokio vargo pamatuosiu
Neringyti parašė:
Mamytes maciau keleta leliu turint tokias zirafas ir maciau ju vaistinej prie vaiku prekiu padeta tai gal zinot ju nauda ?
Maniskes buvo nr. 1 ta zirafa, ji yra padaryta is ekologiskos gumos, gali griauzti drasiai ir ji dar kaip paspaudi cypia
Miegaliux, man jordmor patare valgyt daug pasteto ir brokoliu
Mes siandien gavom 2 skiepukus, atlaike gan neblogai, tik dabar gan ilgokai miega, su paverkimu, matyt prisimena skausmukai, tikiuosi ir as kad temperatura neuzkils.
Del zirafos manau, kad visai neblogas zaisliukas, kiek zinau, vaikai megsta ji, zadu irgi nupirkt greitu metu, bet no jie labi brangus, geriau lt pirkt.
stella maris parašė:
Miegaliux, man jordmor patare valgyt daug pasteto ir brokoliu![]()
Apie kokias cia zirafas kalbat,parodykit ir man
Kaip sakiau pirkom ausies termometra braun,zadejau parasyti kai isbandysim,tai va...rodo lb tiksliai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai