Fauna-TVTB parašė:
Ir dar man atrodo cia žaidimų kambarys?
Taip, jau veiklos leistos.. svetimu zmoniu nebuvo, tik patys artimiausi su kuriais palaikom rysi.tai nematau nieko blogo
Fauna-TVTB parašė:
Ir dar man atrodo cia žaidimų kambarys?
Taip, jau veiklos leistos.. svetimu zmoniu nebuvo, tik patys artimiausi su kuriais palaikom rysi.tai nematau nieko blogo
Laukiamazylio, linkiu jums susiimti ir nebludyti kiekviena menesi po visas temas ar kurti savo
matau, jog planuojate jau metus, ar lanketes pas gydytoja, konsultavores, tyretes, ar pati nusistatete sau diagnozes? Atkreipiau demesi i jusu postus ir kiekviena menesi tas pats-matote ir tikite tuo, kuo norite ir pykstate ant kitu nariu uz tiesa
linkiu sekmes ir pasitiketi medikais, o ne forumu. Ir atsiprasau uz OT.
Saulyna. parašė:
Taip, jau veiklos leistos.. svetimu zmoniu nebuvo, tik patys artimiausi su kuriais palaikom rysi.tai nematau nieko blogo![]()
Kalveliuose ir Kernaveje zmones irgi galvojo, kad nieko tokio
Kalveliuose is 15 dalyviu uzvakar dienos duomenim 7 jau su patvirtinta diagnoze covid-19
o visas fainumas, kad privacios sventes dyviai po sventes lankesi kitur zmoniu samburiuose
dar 3 susirgimai siejami butent su ta svente
As cia nieko pikto nenoriu pasakyt
karantinas susvelnintas, viduje renginiai jau gali vykti ne desimtims o simtams zmoniu
kiekvieno laisve rinktis ;) geros sventes ir bukit sveiki
Nanaisa parašė:
Kalveliuose ir Kernaveje zmones irgi galvojo, kad nieko tokioKalveliuose is 15 dalyviu uzvakar dienos duomenim 7 jau su patvirtinta diagnoze covid-19
o visas…
Nu tai ir neikit i jokias sventes ir apskritai niekur, uzsidarot ir virusas jusu neims
o kitiems tikrai nereikia aiskinti ka daryti ir kur eiti ;) svarbu legalu ir galima, o visa kita ne jusu reikalas 👌 o dabar baigiame ne i tema zinutes sias.
Laukiamazylio parašė:
Verta neverta, tai mano zirnis nepykit![]()
Tai kad nėra trn jokio žirnio dar...
Chalvaa parašė:
Na ir kas kd ir zaidimu kambarys?jau sekmingai veikia jie, leista 👌
Tai labai faina kad žaidimų kambarys, man labai patinka tokie gimtadieniai 🙂
Kazkas ne taip suprato zinute
marijuxe parašė:
Laukiamazylio, linkiu jums susiimti ir nebludyti kiekviena menesi po visas temas ar kurti savomatau, jog planuojate jau metus, ar lanketes pas gydytoja, konsult…
Aciu
Kaip visai ne į temą, bet kaaaaip sujuokino
Už mano išsakytą nuomonę, kur pasirodo ne viena mamytė pritaria "kažkam" bet manau žinome kam čia neįtiko ta nuomonė kuriai čia vienai mamulei, man Red flag uždėjo, mat reklaminis brukalas darau, kažingi per kurią vietą
Oooj kaip man patinka, kai baigiasi argumentai prasideda reportai
Aš, kad jūsų komentarui pritariu ir ta pati mamaitė uždėjoKukuliukė9 parašė:
Kaip visai ne į temą, bet kaaaaip sujuokino![]()
![]()
![]()
Už mano išsakytą nuomonę, kur pasirodo ne viena mamytė pritaria "kažkam" bet manau…
LifeHappens parašė:
Man kažkaip svarbu buvo tuos || dar kartą pamatyt, nes hcg nebesidariau, o echo buvo tik sausio pradžiojTai iki echo reikėjo nusiraminimo. Bet paskui prasidėjo …
As eko einu liepos 10d.. dar menesiuka reik islaukt😀
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai