Helena@ parašė:
Ne smerkti cia atejau...tiesiog pasidziaugiau kad yra ir kitokiu gydytoju, o jus tai labai uzkabino..
Jus nesuprantate. Tuo viskas pasakyta. Eikit kažkur kitur žmonių auklėti. Tom temom kuriom nusimanote!
Helena@ parašė:
Ne smerkti cia atejau...tiesiog pasidziaugiau kad yra ir kitokiu gydytoju, o jus tai labai uzkabino..
Jus nesuprantate. Tuo viskas pasakyta. Eikit kažkur kitur žmonių auklėti. Tom temom kuriom nusimanote!
Atėniukė parašė:
Keista tema... Čia, kad neturite, ką veikti, tai ir kuriat nesąmoningas temas?![]()
Nukritot iš mėnulio? 😂
SVEIKOS, IŠTIKO TOKIA BĖDA, KAD MANO MAMA SUSITRENKĖ NUGARĄ Į STALO KAMPĄ,, JEI IŠTINUSIOS KOJOS, BUVOM PRIIMAMĄJAM, DARĖ RENTGENĄ IR PASAKĖ KAD SUTRENKTAS NERVAS, IŠRAŠĖ VAISTŲ NUO SKAUSMO, SAKĖ ILSĖTIS IR TIEK,JAU ANTRA DIENA NEGERĖJA, KOJOS VIS DAR SUTINUSIOS, GAL KURIAI IŠ JŪSŲ AR JŪSŲ PAŽĮSTAMŲ BUVO ATSITIKĘ, AR ČIA LABAI RIMTA? GAL KAŽKĄ PATARSITE KAIP SUMAŽINTI KOJŲ TINIMĄ?
Sweet parašė:
Ka vel cia darau😂
Jei nepaspaudei nesekti šios temos tai visad matysi kada atsiranda "nukrypusios nuo temos" žinutės. Aš pradžioje atspausdavau, db nematau tikslo nes pasirodo pastoviai arba pykstuosi arba nukrypstu nuo temos 😅🙈
Evighet parašė:
Jei nepaspaudei nesekti šios temos tai visad matysi kada atsiranda "nukrypusios nuo temos" žinutės. Aš pradžioje atspausdavau, db nematau tikslo nes pasirodo pastov…
Sita ir pasipykim tema buna geriausiu perliuku😀😀
Kocia parašė:
Aha, aš dažnai pažiūriu pasilinksminimui.
Kocia parašė:
Aha 😅🙈
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai