Agnum parašė:
AčiūLinkiu greičiau prisijungt prie pilvotųjų klubo
![]()
Lauksim iš kurios nors sekančios gerų žinių
Agnum parašė:
AčiūLinkiu greičiau prisijungt prie pilvotųjų klubo
![]()
Lauksim iš kurios nors sekančios gerų žinių
Agnet parašė:
Agnur, na o kaip Jums sekasi?![]()
Pirma stimuliacija nesėkminga, tad bandom antrą. Kadangi mano gydytoja atostogauja, kreipiausi į G šį ciklą. Užkliuvo skydliaukės hormonas TSH, kuris yra normos ribose, tačiau pasirodo planuojant nėštumą turi būti mažesnis, tad gavau dar ir Tiroksiną gerti
Dar pakeitė vaistus iš Clostilbegyto į Letrozolum ir padidino Inofolico dozę iki 2 kartų per dieną. Kitą savaitę eisiu žiūrėti kas užaugo
Naujas ciklas - nauja viltis
O kaip Jums?
Agnur parašė:
Pirma stimuliacija nesėkminga, tad bandom antrą. Kadangi mano gydytoja atostogauja, kreipiausi į G šį ciklą. Užkliuvo skydliaukės hormonas TSH, kuris yra normos rib…
Lauksime žinių
Agnur parašė:
Pirma stimuliacija nesėkminga, tad bandom antrą. Kadangi mano gydytoja atostogauja, kreipiausi į G šį ciklą. Užkliuvo skydliaukės hormonas TSH, kuris yra normos rib…
Irgi per tą ciklą nieko nepavyko, ir vaistus pakeitė
man skyrė irgi Letrozolum ir dar Cycle Balance
antradienį žiūrėsim kas ir kaip
Agnur parašė:
Tai inozitolio gaunasi 4g per diena?
Bučkis. parašė:
o pas G buvot BAK'e?
koks TTH?
Pas G buvau Vaisingumo centre. TSH (ar TTH - turbūt tas pats
) - 4,08 (o norma tyrime nurodyta iki 4,58).
Agnet parašė:
Irgi per tą ciklą nieko nepavyko, ir vaistus pakeitėman skyrė irgi Letrozolum ir dar Cycle Balance
antradienį žiūrėsim kas ir kaip
![]()
O po kiek Letrozolį geriat? po 2 tab/d? Man irgi rekomendavo pakeisti į CycleBalance
Bučkis. parašė:
bet žiūriu cycle balance pradėjo eit į trasą![]()
Agnet jūs irgi pas G?
Tik nesuprantu kuo skiriasi Inofolic'as nuo CycleBalance
lyg ir pasakė, kad pigiau, bet neįtikino - Inofolic'as dažnai būna su nuolaida ir jį tikrai galima nusipirkti pigiau, juolab, kad daug kas juo prekiauja, o CycleBalance prekiauja tik Eurovaistinė
Vyro spermogramos ir tas streso lygio tyrimas geras
tuwuha parašė:
Tai inozitolio gaunasi 4g per diena?
Taip, gaunasi 4 g.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai