Zimfeldi parašė:
Nu merginos užaugo man keturi folikulai po 20mm, gleivinė 1cm, gydytoja sakė, kad labai geras derlius ir labai paminėjo riziką daugiavaisiam nėštumui, žinau, kad su…
Sveiki na kokios naujienos kiek foliukų apvaisinot?;)
Zimfeldi parašė:
Nu merginos užaugo man keturi folikulai po 20mm, gleivinė 1cm, gydytoja sakė, kad labai geras derlius ir labai paminėjo riziką daugiavaisiam nėštumui, žinau, kad su…
BagdonaviciuteErika parašė:
Laukiuosi vieno vaikelio
mačiau ir jums pavyko, sveikinimai!!
Gitannaa parašė:
Sveika, kaip jūsų nėštumas? Džiugu už jus, man taip pat sakė paskirs auginimui. O jums sproginamuosius ar stebėjo kada leistis ar tiesiog pasakė tokią dieną ir tiek…
Viskas gerai, ačiū
man echoskopą padarė ir pasakė kada leistis, kada santykiai
sėkmingo skatinimo jums!
Sveikos mergaitės atsekiau su narės pagalba, gydytoja išrašė Klomifeno, kaip išaiškėjo tai tas pats Clostylbegitas, tai gerti po vieną 5d. pradesiu nuo penktadienio. o tada spres del ovitrell labiausia nerimauju dėl pataikymo laiku atlikti ND..blogai tas, kad abu dirbam tai pamainini ir kartais naktini darba. Jau skaiciuoju dienas, kada mazdaug gali paskirti ovitrell ir kada kuriam iskrenta darbas kaip kad viska atlikt laiku. paskaicius jusu istorijas tokia viltis suzimba, nes beprotiskai norime vaikelio
Perlinė... parašė:
Sveikos mergaitės atsekiau su narės pagalba, gydytoja išrašė Klomifeno, kaip išaiškėjo tai tas pats Clostylbegitas, tai gerti po vieną 5d. pradesiu nuo penktadienio…
Pamaininis darbas dar ne problema, mano vyras išvis važinėjantis į užsienį, tai stimuliacijos suplanavimas tikras iššūkis😄 O Jums sėkmės!
Turėjau ir aš stimuliaciją jau vieną su šiuo vaistu
MedMa parašė:
Pamaininis darbas dar ne problema, mano vyras išvis važinėjantis į užsienį, tai stimuliacijos suplanavimas tikras iššūkis😄 O Jums sėkmės!Turėjau ir aš stimuliac…
Mano irgi į užsienį važinėja tai derinom viską pagal vyro grįžimą į Lietuvą
tikrai sudėtinga, bet įmanoma!
Zimfeldi parašė:
Mano irgi į užsienį važinėja tai derinom viską pagal vyro grįžimą į Lietuvątikrai sudėtinga, bet įmanoma!
O kelinta stimuliacija buvo sėkminga? 😊 Taip bijau, kad viskas nenusitęstų ilgam..😭
MedMa parašė:
O kelinta stimuliacija buvo sėkminga? 😊 Taip bijau, kad viskas nenusitęstų ilgam..😭
Man tiek su pirma dukra pastojant reikėjo vienos stimuliacijos, tiek dabar vėl pirma stimuliacija sekminga buvo. Nenusiminkit, dar yra ne vienas būdas jums padėt, jei stimuliacija jums nepasiteisintų. Suprantu, kad šis kelias labai alinantis, siunčiu jums tikėjimo, laikykitės 🤍
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai