GyvenantiPuikiai parašė:
Tai aš gi ir nesakau, kad negalima pastotiar čia aš neaiškiai rašau, ar čia jūs nesuprantat
![]()
Kazkaip lb pesimistiskai rasot
pirma karta girdziu
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai aš gi ir nesakau, kad negalima pastotiar čia aš neaiškiai rašau, ar čia jūs nesuprantat
![]()
Kazkaip lb pesimistiskai rasot
pirma karta girdziu
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai bet nepastoja su tuo dominuojančiu vienu jau... tai aš tik sakau pagal ką gydytojai sprendžia, kad jau rezervas labai išsekęs yra. Kur aš rašiau, kad folis blog…
Tai bet jei būtų daug mažų folių šalia dominuojančio, tikimybė pastot išliktų ta pati, nes ovuliuoja tik tas dominuojantis folis.
Leja. parašė:
Kazkaip lb pesimistiskai rasotpirma karta girdziu
![]()
Kad nu aš apie akėčias, o čia apie vežėčias
elizaj parašė:
Tai bet jei būtų daug mažų folių šalia dominuojančio, tikimybė pastot išliktų ta pati, nes ovuliuoja tik tas dominuojantis folis.
aš išvis rašau, kad pagal foliukų skaičių mažų apie rezervą sprendžia, o ne apie kokybę ir pastojimo galimybes. Pas mane yra ir dominuojantis, ir mažiukai, bet nepastoju. Pas kitas nėra mažiukų (arba gydytojai nesako apie juos tiesiog), bet pastoja. Maži ir nepadidina ar nesumažina galimybės. Aš kalbu apie iš ko gydytojai sprendžia apie REZERVĄ, o ne KOKYBĘ IR PASTOJIMO GALIMYBES....
GyvenantiPuikiai parašė:
aš išvis rašau, kad pagal foliukų skaičių mažų apie rezervą sprendžia, o ne apie kokybę ir pastojimo galimybes. Pas mane yra ir dominuojantis, ir mažiukai, bet…
Cituoju: "Tai bet nepastoja su tuo dominuojančiu VIENU jau...".
elizaj parašė:
Cituoju: "Tai bet nepastoja su tuo dominuojančiu VIENU jau...".![]()
Butent!! As ta pati girdziu.
svarbiausia yra dominuojantis
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai bet nepastoja su tuo dominuojančiu vienu jau... tai aš tik sakau pagal ką gydytojai sprendžia, kad jau rezervas labai išsekęs yra. Kur aš rašiau, kad folis blog…
Tai juk tie “maziukai” foliukai neapsivaisina, nes jie per mazi, TIK dominuojantis gali apsivaisinti.
Pas mane nera gyvenime mate kazkokiu maziuku foliuku, buna tik vienas dominuojantsi, ir rezervas geras
Esme ir yra, jei yra mazu foliu daug, galimai yra pks
ir is tu mazu foliu tikrai nesprendzia apie moters rezerva
elizaj parašė:
Cituoju: "Tai bet nepastoja su tuo dominuojančiu VIENU jau...".![]()
Aš apie savo pažįstamą
tiesiog apie jos situacija. Ji ir su daug mažų nepastodavo lengvai
Odda parašė:
Tai juk tie “maziukai” foliukai neapsivaisina, nes jie per mazi, TIK dominuojantis gali apsivaisinti.
Tikiu gydytojais. Kai parodysit gydytojos diplomą, gal tada kažkiek tikėsiu ir jumis
o dabar baigiam diskusiją, nes ji beviltiška :)!
GyvenantiPuikiai parašė:
Va taip atrodo normalus echoskopas prieš ovuliaciją (tik dažnai gydytojai to net nerodo)
Nu pas mane tai tas nei tas vaizdas. Dar ziurejom pries menesi. O as savo daktaru tikiu, anksciau gimdymus priiminejo, dabar dirbtinius daro, inseminacijas ar ka ten
zodziu viska
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai