StebuklingaŽaluma parašė:
Tai gimdykloje paduoti tereik pampersą, kojinytes ir kepurytę?![]()
Reikejo tik kojinytes paduot ir pampersiuku🙂
Tai gimdykloje paduoti tereik pampersą, kojinytes ir kepurytę?![]()
Ayta parašė:
Kaip suprantu sveikinimai! 💐Kaip sekėsi ar viskuo patenkinti? Turiu įtarimą, kad šiand teks važiuoti🙈 gal žinot, kas budi?
mamami parašė:
Kepurytės nereikėjo, jie savo dėjo 😊
Oho, ant kiek jie viską suteikia Faktas turbūt, kad ir gimdyvė būna aprengta jų rūbais? Be reikalo matyt tuos naktinius į kuprinę deduosi?
Ayta parašė:
Super, ačiū. Kiek pampių davėt? Bent du?
Gal dar kokių pastebėjimų, ko išties reik turėti toj gimdyklos tašėj ir ko ne?
Taip viskas įdomu ir taip neramu.
Oho, ant kiek jie viską suteikiaFaktas turbūt, kad ir gimdyvė būna aprengta jų rūbais? Be reikalo matyt tuos naktinius į kuprinę deduosi?
Su antru vaiku tai davė kiekvieną dieną naujus tuos naktinius, savo net nepanaudojau, o su trečiu vaiku tai davė kitą dieną po gimdymo dar, o vėliau savo dėjausi 🙂 šiaip jie tikrai daug kuo aprūpina, net ranksluosčiai buvo palatoj, bet mes ėmėm mokamą už 25e parai 😊
mamami parašė:
Su antru vaiku tai davė kiekvieną dieną naujus tuos naktinius, savo net nepanaudojau, o su trečiu vaiku tai davė kitą dieną po gimdymo dar, o vėliau savo dėjausi 🙂 …
Viskas aišku. Dėkinga, kad dalinatės
Teisne parašė:
Kaip suprantu sveikinimai! 💐Kaip sekėsi ar viskuo patenkinti? Turiu įtarimą, kad šiand teks važiuoti🙈 gal žinot, kas budi?
Aciu🫶Snd Borkys,o kas kitas nzn.Mes patenkinti personalu,tikrai rupestingai atliko darba🙂
Super, ačiū. Kiek pampių davėt? Bent du?![]()
Gal dar kokių pastebėjimų, ko išties reik turėti toj gimdyklos tašėj ir ko ne?
Man sake pasiimt sau pora kelnaiciu ir iklotu,(bet sake patogiau pampersai),leliukui pora pampiu ir kojinytes,vandens sau.Nesijaudinkit,viskas bus gerai🫶
Emem privacia palata,30€ nakciai,norejau su tualetu ir wc(nes yra be ju privaciu),dar beje galima ir vyrui maista pirktis,gaus taippat kaip gimdyve 3kartus, 7.3€ dienai🙂
Ayta parašė:
Man sake pasiimt sau pora kelnaiciu ir iklotu,(bet sake patogiau pampersai),leliukui pora pampiu ir kojinytes,vandens sau.Nesijaudinkit,viskas bus gerai🫶
Kaip ačiū, kad dalinatės, šiuo metu man čia aukso vertės info
O šiaip yra nemažai ten gimdančių? Kaip dėmesys ir priežiūra po? Užsuka pasidomėti, pagelbėti ar minimaliai?
Kaip ačiū, kad dalinatės, šiuo metu man čia aukso vertės info![]()
Su prieziura viskas ok👌Is gimdyviu buvau viena,veliau,kai mane veze i palata atvyko dar viena,ir girdejau pora leliuku verkianciu palatose,tai ne konvejeris🙂