Ktea parašė:
Pas mane kai yra augliukas tai toliau gert turiu, nors norma seniai, nes vel kiltu
O tai vaistai jau visam gyvenimui reikalingi jei yra augliukas? Ar po kazkiek laiko reikia nebegert ir ziuri kyla ar ne?
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįKtea parašė:
Pas mane kai yra augliukas tai toliau gert turiu, nors norma seniai, nes vel kiltu
O tai vaistai jau visam gyvenimui reikalingi jei yra augliukas? Ar po kazkiek laiko reikia nebegert ir ziuri kyla ar ne?
Cherry@ parašė:
Reiks vel sake po metu rezonanso, ziuret tada. Jei sunyks gal nereiks jau, man taip nesake. Gal doze mazins ziures, man sake bus matyti. Tik uzsimine, kad daug kas visa gyvenima geria
Kiek zinau is komentaru vienom reikia o kitom nebe
Aš vaistus pradėjau gerti ~2021-02, pirmas pastojimas buvo birželį, nutraukiau vaistus kai suėjo 7 savaitės, 10 savaitę sužinojau kad vaikelis nustojo vystitis 7+4.
Po abrazijos vėl pastojau spalio mėnesį, šį kartą bromkriptiną vartojau iki ~16 savaitės kol pilnai nutraukiau. 😊
Dėl bromkriptino vartojimo gydytoja sakė kad po nėštumo kai nu stosiu maitinti atvykti pasidaryti vėl MRT kad pažiūrėti kaip tas augliukas auga, neauga ar išvis dingo ir pagal tai spręs ar vėl reikės vartoti vaistus 😊
Diamond2021 parašė:
Aš vaistus pradėjau gerti ~2021-02, pirmas pastojimas buvo birželį, nutraukiau vaistus kai suėjo 7 savaitės, 10 savaitę sužinojau kad vaikelis nustojo vystitis 7+4.…
Matyt negalima nutraukt pradziai. Man dave suprast jei pastosiu toliau gert reiks tik dozes reguliuoti. O anksciau sake, kad vaistus keis. Bet skaiciau kitos viso nestumo metu geria. Abejoju dabar jog keistu, bromas kaip ir pagrindinis, kitu net nezinau ka vietoj ko geria..
Ktea parašė:
Matyt negalima nutraukt pradziai. Man dave suprast jei pastosiu toliau gert reiks tik dozes reguliuoti. O anksciau sake, kad vaistus keis. Bet skaiciau kitos viso n…
Na kai kurios moterys nutraukia tik sužinojusios kad laukiasi ir viskas būna gerai, man buvo liepta nutraukti nuo 7 savaitės, kai pranešiau kad persileidau tai tada buvo jau "tai gali vartoti kad ir iki 14 savaitės" 🤦♀️ na ir žinoma nėštumo metu būtina pradžioje tirtis progesteroną man su pirmu pastojimu jis buvo geras, su šiuo buvo kritinis, tai geriau ir bromkriptiną ir progesteroną iki pat 17 savaitės ačiū D pavyko išsaugoti nėštumą ir dukrytė toliau sėkmingai auga 😌😌😌💗
auryte777 parašė:
Šį mėnesį 4 dieną, buvau pas endo, prirašė bromakriptino, po pusę tab. vakare pagerti. Dariausi tyrimą šį penktadienį tai prolaktinas nei 200 jau nesiekia. Bandom, …
Linkiu, kad butu sekmingas! ❤️
Diamond2021 parašė:
Na kai kurios moterys nutraukia tik sužinojusios kad laukiasi ir viskas būna gerai, man buvo liepta nutraukti nuo 7 savaitės, kai pranešiau kad persileidau tai tada…
Dziugu, kad pupa auga sveika ❤️
Diamond2021 parašė:
Na kai kurios moterys nutraukia tik sužinojusios kad laukiasi ir viskas būna gerai, man buvo liepta nutraukti nuo 7 savaitės, kai pranešiau kad persileidau tai tada…
Smagu su gera pabaiga😊
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai