Cherry@ parašė:
As irgi auksta prolaktina pastebejau lapkriti, krauja kartojom du kartus jau, tai buvo zemesni rezultatai nei pirma karta, bet vistiek stipriai virs normos. Kolkas …
kas liecia mrt, tai man atrode nieko baisaus, nes esu turejusi pilvo mrt, bet cia galvos biski kitaip, man dare mrt kai tik buvo prasidejes karantinas, tai vienas dalykas, kad reik but su kauke, paklause ar neturiu klaustrofobijos(lyg taip vadinasi - uzdaru erdviu baime), atrodo nebijau, padave ausu kistukus, nes sako, garsas bus lb nemalonus, ir uzdejo ant veido plasmase ir jau mane kisa i ta aparata ir man istiko baimes priepolis iskart prasiau, kad istrauktu, pradejo trukt oro, pasedejau biski, sakau zinokite kistuku man nereikia ausim, jau geriau istversiu garsa, poto man i ranka dave jungikli ir sake, jei tik vel uzeis iskart spaust, ir paprasiau, kad leistu nuo nosies patraukti kauke, tai pasiliko tik ant burnos, tada uzsimerkiau ir neziurejau nieko kaip uzdeda vel ant veido ir tada isbuvau tyrima, nei karto neatsimerkiau, mintyse dainavau daineles visokias, tyrimas uztrunka apie 30 min, garsai klaikus, bet man buvo geriau juos girdet, nei kad su kistukais buti, kas 5min manes klausdavo ar viskas gerai, pasakydavo, kad jau nedaug liko, kad pakenteciau, tai lb dekinga buvau personalui, bet poto pasiklausiau, ar taip buna, sake ir ne vienam, as saunuole, kad ryzausi antra karta iskarto bandyt, kiti net nesiryzta ta pacia diena, buna atveju, kai vidury nutraukia, tada tyrimas buna neivykes ir vistiek reik viska kartoti nuo pradziu. dabar jau zinociau, kad pasiruost siam tyrimui reikia psichologiskai, o tada nuejau nieko nebijodama ir sekis tau, nenoriu prigasdinti, nes mano drauge kuri dares, jai nic nieko panasaus nebuvo, ji sako, as vos neuzmigau, bet matyt skirtingi zmones - skirtingi potyriai, gal jums irgi viskas sekmingai praeis ir lengvas tas tyrimas bus
to tik ir linkeciau