Orchidejaa parašė:
Sveikos merginos,
Retas svečias aš pas jus forume, bet jau kai ateinų, tai viską perskaitau
Gal buvo kuriai nors taip, kaip man. vakar buvo 14 cd ir pradėjau kraujuoti, aišku nedaug, bet ikloteli reikia isideti. siandien 15 cd, ir vel truputi kraujuoju.
Gal galite patarti, kas cia man yra? juk menesines jau buvo, ir kaip ir kraujo neturetu buti.:/
Sveikute,
kitoms pasirodo kraujuko per ov
Gal ir tau del to... niekad nera taip buve tau?
as patepliodavau kai geriau KT, galiausiai pradejau ir ne tik vidury ciklo kraujuoti, ir taip du metus. Gine tik Kt keite. kai nustojau jas gerti, tikedamasi pastoti ir kad krujavimas liausis, deja vistiek tesesi, tada kitas ginius rado zaizdele
po menesiuko pastojau, tada 9 sav dare valyma. tada nustojau kraujuoti tarp mmm, bet tik dviem meensiams, tada vel tepliavimas vidury ciklo
ginius ir biopsija padare, nieko nerado. Tada bekalbant su drauge nusprendem,kad man gali buti chlamidiju, bet zinau kad del ju dare tyrima ir sake,kd viskas gerai, pasiemus tyrimu lapus randu jog rezultatas teigiams, o po menesio kartotas tas pats tyrimas jau neigiamas
kaip gali be jokio gydimo po meensio jau rezultatai buti geri. Ejau pas kita gine, nes vel tepliavimas, norejau kito mediko nuomones, bet vel laukiausi, tik labai nedaug laiko dar buvo. Deja ivyko vel persileidimas. Vis galvoju kad vis tik ta chlamidija cia gali buti kalta
ta chlamidija,kurios niekas nemate beveik tris metus. na bet ar turiu tikrai ta chlamidija suzinosiu kita savaite, einu pas gine, darytis visokiu tyrimu, nes trecio praradimo nenoriu
as nesakau,kad tau gali buti ta bakterija, tik pasipasakojau savo patirti
bet visad galvojau ir dabar dar stipriau,kad sveika moteris neturi kraujuoti ne mmm laiku