2020.05.29 14:08 (prieš 6 m.)
elpu parašė:
Sveikos.
Bandom pastoti jau ilgokai.. daznai paskaitau foruma, daug jauciau pozymiu ir susi…
Man su pirmu nėštumu pats pirmas požymis buvo implantacija (vienkartinis šviesiai rudo kraujo nemažas lašas iklote) , tada pavaiksciojus įprastus atstumus silpnumas nuo pilvo apačios eidavo, pasinervinus irgi silpnumas nuo pilvo apačios, bkt 37,1 - 37,2 vadinti ta bkt galėčiau sunkiai matavaus dažniausiai vakare su gyvsidabriniu termometru, kadangi negyvenu labai aktyvaus gyvenimo tai sakyčiau ramybės būsenoje, įprasta mano temperatūra buvo apie 36,6. 5 dienos iki mm pasidariau testą (10miu clear choice juostelę ) parodė vaiduokliuką. Dariausi su rytiniu šlapimu. Užtikrinimui kita rytą pasidariau dar vieną testą kitokį rodė šiek tiek ryškesnę antrą juostelę. Mėnesinės taip ir neprasidėjo. Po to pirmojo testo pradėjau jausti nestiprų maudimą pilvo apačioje, po gal 5 dienų maždaug ant mm datos pirkausi drabužius ir pasimatavau šiek tiek per mažas kelnes kurios užspaudė pilvą, pasidarė labai silpna, abejonių, kad laukiuosi nebeliko. Dėl krūtinės neisiminiau, kad man būtų ją skaudeje, bet iki nėštumo man tai buvo dažnas pms simptomas, gal todėl ir neisiminiau 🤔 mano ciklas buvo 26 dienos.
Jūsų simptomai labai panašus į nestumo, siūlyčiau ryte pasidaryti testą 😊 arba palaukti jei bijote, taip ar anaip matyt tik mėnesinių nebuvimas pasakys kaip yra iš tikrųjų 😊 linkiu riebių dviejų juostelių! 😊 Svarbiausia nesinervuokit, atsipalaiduokite ir gausite tai ko trokštate ❤️