skarlet parašė:
ir zadi kentet iki penktadienio??turi piguciu, tai daryk kasdien
as kasdien gadinsiu. bent jau dabar zinau, kad ovitreles nebera
Labai nepatinka pamatyti tuščią testą tai geriau pakentėsiu iki penktadienio gal pavyks kažką įžvelgti
skarlet parašė:
ir zadi kentet iki penktadienio??turi piguciu, tai daryk kasdien
as kasdien gadinsiu. bent jau dabar zinau, kad ovitreles nebera
Labai nepatinka pamatyti tuščią testą tai geriau pakentėsiu iki penktadienio gal pavyks kažką įžvelgti
GyvenantiPuikiai parašė:
tai taipJuk kalbam ne apie centimetrus, o mm
8 cd buvo pas jus 6,9. O 21 cd buvo 10 mm
o pas ją 13 cd gleivinė 5,5 tik
Pas jus storesnė buvo 5 cd anskč…
Nu blyn eisiu vėl kitą mėnesį, reik klausti dėl ko neauga ji. Ačiū už atsakymus
Kramtoshka parašė:
Nu blyn eisiu vėl kitą mėnesį, reik klausti dėl ko neauga ji. Ačiū už atsakymus![]()
Aš pastojau po Mirenos išėmimo. Turint Mireną labai suplonėja gleivinė. Kai ją išiminėjo mano gleivinė buvo 0.3 mm. Aš vartojau nakvišų aliejų. Nežinau kiek jis padėjo bet vit E tikrai nepakenks bet kuriuo atveju
Laukimasss... parašė:
Labai nepatinka pamatyti tuščią testą tai geriau pakentėsiu iki penktadienio gal pavyks kažką įžvelgti![]()
![]()
tikekimes
Luuna parašė:
turint vaika tirtis po 3 men planavimo,tai nu mergos,nevarykit tu savo diedu i kampa![]()
maniskis irgi turi vaika,o po tyrimu paaiskejo,kad beda pas ji,jo vaikui jau 14 metu,viskas keiciasi,o buvo isitikines,kad beda manyje...
jurgaq parašė:
maniskis irgi turi vaika,o po tyrimu paaiskejo,kad beda pas ji,jo vaikui jau 14 metu,viskas keiciasi,o buvo isitikines,kad beda manyje...
Tai va, vaiko turėjimas tikrai nieko neįrodo dar...
Kas cia gali buti baigesi mm pradejo mausti pilva. Pagalvojau normalu pries ov matomai. Praejo gera savaite, galvoju nu kaip ir gal buvo jau kazkada ov turetu baigtis tas maudimas. Jau beliko nepilna savaite ikii kitu mm, o tas nemalonus maudimas pilvo apacioje kasdien kamuoja mane. Nera labai stiprus, kartais atrodo, kad maudzia ir kaire kiauside lenvai. Kas cia galetu buti? Gal kuriai taip buvo? Pirmadieni uzsirasiau del visa ko pas gine
18 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai