merginukeee parašė:
Baikit tokias nesamones rasyt 🙉
Kam nesąmonės, kam ne. ;) tolerancijos biškį 🎈
merginukeee parašė:
Baikit tokias nesamones rasyt 🙉
Kam nesąmonės, kam ne. ;) tolerancijos biškį 🎈
Sanofi parašė:
as pradedu manyti, kad tokie psichologiniai dalykai tikrai turi itakos. kodel pvz pas pora yra viskas gerai, bet neiseina?! o kai viska meta, bac ir yra.
Tikrai taip. Nėra lengva atsipalaiduot, kai nori, lauki, bet vis neišeina.
Vetgirl parašė:
Niu su kuo kartu nelaukiam memiu 13 diena?kokios savijautos?
![]()
Aš turėčiau 13 d. Bet nelaukiu
nežinau ar tai ka nors reiškia, bet šiek tiek maudžia dešini šona 🤷♀️
M0ni parašė:
Lengva sakyt nusiraminkit, kai jau viena turite.. Man pirmas leliukas, ryt bus 36 metai.. ne taip lengva viska paleisti, viska paleisti, tai lygu sisitaikyti, kad n…
Man padėjo “planas”
Išsityrėm, viskas gerai.
Bandom stimuliacija su planuotais nd, rezultato nėra, tada nusprendėm pabandyti pora iui, jei nepavyks 1 max 2 ivf. Jei ne, tada įsivaikinimas. Pavyko pirmas iui.
Turint planą man buvo lengviau eiti šiuo keliu. Tik svarbu, kad poros norai sutaptų ;)
Linkiu atrasti būdą “ramiai laukti”
Kelly parašė:
Man padėjo “planas”
Išsityrėm, viskas gerai.
Dekui. Laukiu mm, veluoja 2dienas, bet testai neigiami. Tai sulaukus mm eisiu pas gine iskart plano
mano gine sako toliau naturaliai bandyt. Bet eisiu pas kita gine, tikiuosi gaut “plana”. Nes naturaliai nu nesigauna
Su pirmu vaikuciu po iui pastojote?
Dabar antra planuojate? Ar jau antras po iui?
Vetgirl parašė:
![]()
Su manim nelaukiat 🤭😊
Vetgirl parašė:
![]()
justinacir parašė:
Aš turėčiau 13 d. Bet nelaukiunežinau ar tai ka nors reiškia, bet šiek tiek maudžia dešini šona 🤷♀️
Metamorfozė parašė:
Su manim nelaukiat 🤭😊
Nu maniškės “mažulės” 15d,bet vistek jungiuosi😂 mano OV kaip ir praėjo,bet ND du vyru darėm tik 2 kartus!! 🙈 nu aš kaip ir anksčiau minėjau,norim,bet esam tinginiai ir miegaliai ir pastoviai pervargę 🙈 tai nieko stebuklingo nesitikiu ir šį mėnesį 😬 Mano ov visada buvo šiek tiek skausminga, o šį kartą per ov ir namų darbai atlikti,ir labai maudžia vieną šoną dabar 😔 bet nu kaip visada čia man,..šiandien beje abi kojos nutirpusios buvo ir be galo galvą skaudėjo ☺️ Va tokios ir savijautos...kartais pagalvoju,jeigu dabar taip šūdinai jaučiuos,tai patojus kas bus? Nebeišlipsiu iš lovos visai,o apie darbą jau nebekalbu 🙈
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai