sokolado spalva parašė:
Aha keistas tikrai, kaip apklausa kokiaAš nesimyliu su išgėrusiu. Pas mus yra nerašyta taisyklė, miegamasis tik blaiviems. Aš negeriu, todėl kai vyras užsiman…
Oho, kokios taisykles😀😀😀
sokolado spalva parašė:
Aha keistas tikrai, kaip apklausa kokiaAš nesimyliu su išgėrusiu. Pas mus yra nerašyta taisyklė, miegamasis tik blaiviems. Aš negeriu, todėl kai vyras užsiman…
Oho, kokios taisykles😀😀😀
Lūšiukė parašė:
O kur moters teisės? Vyras nori isgerti. O tai ir smarvė ir dar knarks greičiausiai. Tai dar ir kojas iszerk 🤷♀️ kiekvienos šeimos pasitinkimas ir lb gerbtina, j…
Taip, sutinku čia kiekvienos šeimos pasirinkimas
Džiaugiuosi, kad mano šeimoje nėra tokio paršelio kaip kad Jūs apibūdinote ;)
Reda93 parašė:
Nepykit, bet skamba žiauriai ;D Toks įspūdis, kad vyras namuose žodžio neturi ir viskas daroma pagal moterįo kur vyro norai?
(tik neįsižeiskit, nieko blogo) …
Pritariu jums, nuskambėjo tikrai nesmagiai
Reda93 parašė:
Taip, sutinku čia kiekvienos šeimos pasirinkimasDžiaugiuosi, kad mano šeimoje nėra tokio paršelio kaip kad Jūs apibūdinote ;)
Na jūs gal jei kartu vis atsipalaiduojat, isgeriat kartu. Tai jums savaime supranta kvapas neerzina taip kaip žmogaus, kuris blaivas 🤷♀️ mane ypač nėščia net vimdydavo tas kvapas. Tai tokiu atveju, kuriam tų teisių reikėtų pailsėti ramiai. Vyras pats suprato ir jokios šeimoj neįvyko tragedijos, kad kokią naktį ir atskirai issimiegojom.
Lūšiukė parašė:
Na jūs gal jei kartu vis atsipalaiduojat, isgeriat kartu. Tai jums savaime supranta kvapas neerzina taip kaip žmogaus, kuris negeriantis 🤷♀️ mane ypač nėščia ne…
Aš tą patį pagalvojau
Pas mus šitas supratimas irgi atėjo, kai buvau nėščia ir gimė vaikai
sokolado spalva parašė:
Aš tą patį pagalvojauPas mus šitas supratimas irgi atėjo, kai buvau nėščia ir gimė vaikai
![]()
Tiesiog gal isaugom is to amziaus, kai miegas tapo gerbtinas 🤭
Lūšiukė parašė:
Na jūs gal jei kartu vis atsipalaiduojat, isgeriat kartu. Tai jums savaime supranta kvapas neerzina taip kaip žmogaus, kuris blaivas 🤷♀️ mane ypač nėščia net v…
Tai ta prasme jeigu aš tarkime nevalgau kiaulienos o mano vyras valgo tai ką aš jam dabar turėčiau kepsnio nekepti nes man nepatinka kiauliena ir aš jos nevalgau?
Nekabinkime dabar tiesiog alkoholio, nes toks jau įspūdis, kad jeigu pas mane vyras atsigeria kokteilį ir aš su juo kartu, tai nuo mūsų jau abiejų trenkia ir mums labai gerai
Ne apie tai šį grupė visų pirmą
Man tik pasirodė keista, kad viskas pagal moterį, o čia prasidėjo diskusijos apie tai kiek kas išgeria ir kaip knarkia
nemanau, kad mano klausimas turėtų išpūdti tokią diskusiją
PEACE
Reda93 parašė:
Tai ta prasme jeigu aš tarkime nevalgau kiaulienos o mano vyras valgo tai ką aš jam dabar turėčiau kepsnio nekepti nes man nepatinka kiauliena ir aš jos nevalgau? :…
Bet jūs uzvedete temą, kad jei isgėręs vyras išeina atskirai miegoti. Tai atimamos vyro teisės 🤷♀️ tai pagal jus, jei vyras valgo kepsnį, bet jūs vegetarė, turetumėt prisitaikyti prie vyro ir pradėti valgyti mėsą? Ar bent padaziuka nuo mėsos, kad 'skaniau' jūsų salotos kvepetu? 🤷♀️ kur yra tragedija tiesiog naktį issimiegoti atskirai? Aš negerianti , tai patikėkit manimi užuodžiu is tolo tą kokteiliuka 🤷♀️ o dar jei alaus isgers, tai visai 🤷♀️ nėra tame tragedijos, niekada nedraudziu, nori geria, nori negeria. Bet turiu teisę pagirių kvapo nekentėti.
O jei į temą, planuojant vaikus reikėtų abiems kuo mažiau atsipalaiduoti alkoholio pagalba. Tikrai tai ne vaistas. Po sunkaus darbo save galima pasilepinti ir kitaip 🤷♀️
Lūšiukė parašė:
Bet jūs uzvedete temą, kad jei isgėręs vyras išeina atskirai miegoti. Tai atimamos vyro teisės 🤷♀️ tai pagal jus, jei vyras valgo kepsnį, bet jūs vegetarė, …
Ne Jums čia reikia mus mokinti kaip atsipalaiduoti ir kaip vaikus planuoti
Esam suaugę, rimti žmones, turintis savo požiūrį ir įsitikinimus todėl kaip matau mūsų ir jūsų supratimas apie alkoholio vartojimą, jo kiekį, pasekmes ir kaip jūsų vadinamą „rytinę smarvę“ smarkiai skiriasi todėl net nebediskutuokime, sėkmės
Dar kartą tik pasikartosiu, kaip ir sakiau kad džiaugiuosi, kad mano vyras nėra paršelis kaip kad kažkurį mergina čia kalbėjo. Abu žinom kas yra saikingas vartojimas ir knarkimai, smarvės, rytinis „pachmielas“ mums nebūdingas ir nepažįstamas
Bent jau pas mus šeimoje
Reda93 parašė:
Ne Jums čia reikia mus mokinti kaip atsipalaiduoti ir kaip vaikus planuotiEsam suaugę, rimti žmones, turintis savo požiūrį ir įsitikinimus todėl kaip matau mūsų…
Aš jūsų tikrai nemokau. Tik keista, kad kazkoks tabu tampa šviesiai tiesiai parašyti, kad alkoholis yra žalingas įprotis. Jo apskritai reikia kuo mažiau vartoti. Nemažai yra studijų atliktų, kad ypač planuojant nėštumą, alkoholis yra kenksmingas uzsimezganciai gyvybei. Šioje temoje nepykit , bet tikrai turėtų būti gerbiama tai, kad žmonės atsisako alkoholio, stengiasi sudaryti sąlygas kuo sekmingesniam nėštumui 🤷♀️ o ne vartoma, kokios moterys besirdės , nes nemiega su išgėrusiu vyru. Net pasirodo iš vargšų atimamos teisės 🤷♀️
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai