Snaigėx parašė:
gal pas jus vėlyva implantacija, jei taip temp šokinėja🤞🏻🤨
Nu čia jau paskutinis šansas. Tai dar kokias dvi d luktelsiu, ir tada jau viskas
Jo, toks grynai vienos d nukritimas 
Snaigėx parašė:
gal pas jus vėlyva implantacija, jei taip temp šokinėja🤞🏻🤨
Nu čia jau paskutinis šansas. Tai dar kokias dvi d luktelsiu, ir tada jau viskas
Jo, toks grynai vienos d nukritimas 
MrsRezidencija parašė:
Nu čia jau paskutinis šansas. Tai dar kokias dvi d luktelsiu, ir tada jau viskas![]()
viltingas nukritimas sakyčiau🥰
@Ieva parašė:
Sveiki, gal kas žinot ar normalu jog mėnesines tęsiasi 2 dienas ? Ciklas visada reguliarus, trunka ~28 dienas. Mėnesines vid.gausiai 4d, penktą dieną tik teplioja.
…
Pasidarykite testą🙂
@Ieva parašė:
Sveiki, gal kas žinot ar normalu jog mėnesines tęsiasi 2 dienas ? Ciklas visada reguliarus, trunka ~28 dienas. Mėnesines vid.gausiai 4d, penktą dieną tik teplioja.
…
labas, man pastarieji keli ciklai tokie, kraujavimas silpnas sakyciau 2 dienas, trecia diena jau viskas nieko, ketvirta lengvai patepa ir tiek
ciklas 27d trunka, iprastai mm budavo 5 dienas (2 dienas kraujuoja normaliai, trecia keli lasai, ketvirta penkta diena tepimas)
Buvau pas gyd ir sakiau apie tai, sako viskas cia gerai
Ramintuk parašė:
Merginos kaip ir matau antra juostelę, juostelė iš gandrolabs, praeitą mėnesį ir buvo ll, bet....
Vip tokius meta
Antras tuščias.
Kodeliukas parašė:
Blemba kaip užkniso pastaruoju metu vis pykina, jaučiu kazkas blogai su skrandziu, nes testai tai neigiami... o jei tik ką suvalgau ir tąso 😞😞nors ir mm tik savaitg…
Šiaip kažka matau. Bet su šitais testais nesusidūrus, nežinau ar jie linkę kažką mėtyt 🧐
Barbora1 parašė:
Šiaip kažka matau. Bet su šitais testais nesusidūrus, nežinau ar jie linkę kažką mėtyt 🧐
Ai aš tai vaiduoklių jau neieškau, jei yra tai ir matosi, nei nėra, tai ir tuščia 🤦🏻♀️
Kodeliukas parašė:
Blemba kaip užkniso pastaruoju metu vis pykina, jaučiu kazkas blogai su skrandziu, nes testai tai neigiami... o jei tik ką suvalgau ir tąso 😞😞nors ir mm tik savaitg…
Aš tai nieko nematau🤷♀️gal ta visa savijauta tra iš to didelio noro ir psichologiškai jau prisišaukiam tas netikras būsenas. Jai kantybės nėra pasidarykit HCG ir viskas bus aišku 100%😀
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai