AuWa parašė:
Visos pastosime, kai bus tam laikas😊 niekas gyvenime vyksta ne be priežasties 😉
🙏🏼
AuWa parašė:
Visos pastosime, kai bus tam laikas😊 niekas gyvenime vyksta ne be priežasties 😉
🙏🏼
ggg123 parašė:
Man taip pat vakar spazmavo pilvą, šiandien atlikti nd. Tai vat ir mąstau ar laiku užtaikėme.
O jus nd darykite ir pagal ginekologes laika, ir pagal savo pojucius. Nooors, jei folis perauga ir neissirita tai ir ov ner
GabeDa parašė:
Sveikos , ar ekoskopo metu 5savaite gali nieko nematyt(ne vaginaliniu būdu) ? Pagal hcg 5-6 sav
Ne vaginaliniu tikrai nieko nesimato. Pirmi vizitai tik vaginaliniu būdu tikrinami.
AsSaSG parašė:
O jus nd darykite ir pagal ginekologes laika, ir pagal savo pojucius. Nooors, jei folis perauga ir neissirita tai ir ov ner![]()
Taip ir darome - ir per daktarės išpranašautą laiką ir vėliau pagal pojūčius. Reguliariai kas dvi dienas😅
ggg123 parašė:
Taip ir darome - ir per daktarės išpranašautą laiką ir vėliau pagal pojūčius. Reguliariai kas dvi dienas😅
🤞🤞🤞
klajojanti parašė:
Ne vaginaliniu tikrai nieko nesimato. Pirmi vizitai tik vaginaliniu būdu tikrinami.
Oi tikrai ne visur, man vaginalini darė tik tada kai norėjo pamatyti tai ko nesimatė per pilvą, arba leliukas nusisukęs buvo. Visada per pilvą žiūrėjo🙂 aš aišku ir nelekiu 5 sav pas gine, bent 7 sulaukiu😊
GabeDa parašė:
Sveikos , ar ekoskopo metu 5savaite gali nieko nematyt(ne vaginaliniu būdu) ? Pagal hcg 5-6 sav
Jei senas aparatas tai tikrai gali dar nieko nematyti😉 bet seip jei gydytoja su patirtimi tai bent puslyte turėjo matyti, nebent lb pasislėpus kažkur🙂
ggg123 parašė:
Sveikos, turiu klausimą. Moterys, kurios jaučiate maudimą / pilvo pūtimą dėl ovuliacijos. Ar jums yra gydytojai komentavę ar čia viskas ok? Taip pat, ar tas skausma…
Ovuliacijos metu maudžia pilvą dėl to, kad plyšus folikului išteka laisvasis skystis, kad ir sukelia nemalonų jausmą. O pilvą pučia dėl progesterono
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai