Adagioo parašė:
Nu aš tikrai sakyčiau yra😍😍😍
Negalima tokio testo vertinti per daug imerkiau i slapima😒 tai vakare kartosiu😊
Adagioo parašė:
Nu aš tikrai sakyčiau yra😍😍😍
Eva04 parašė:
As tai jusu vietoj jau lekčiau dar nusipirkt 😃 Pas mane tai vakar baltas buvo, bet irgi dar nenurasau 🫣 kol nesusirgau mms
As siandien dariausi dar, bet baltutelis. Laukiu mm 😄
Dainutii parašė:
As siandien dariausi dar, bet baltutelis. Laukiu mm 😄
O kada mm turetu buti?😊
Eva04 parašė:
O kokius vaistus leisitės? Užjaučiu dėl nesėkmių 🤍
Nu tas mūsų nekantrumas kartais 😀 o dar kai priskautau visokiu istoriju, kad testa…
Tai kraują skystinančius, hematologė paskyrė pabandyti, nes nors ir AFS rezultatai ribiniai, bet turint omenyje mano anamnezę ir kitus aspektus, įraria, kad dėl per didelio kraujo krešumo ir nutrūksta ankstyvi nėštumai 🥲 dabar jau nuolat geriu aspiriną, o pastojus ir visą nėštumą reiks leistis vaistus į pilvą, bet čia nebaisu.. labai norisi savo pirmagimiui broliuko ar sesutės 🫣
_Raudonplaukė parašė:
Tai kraują skystinančius, hematologė paskyrė pabandyti, nes nors ir AFS rezultatai ribiniai, bet turint omenyje mano anamnezę ir kitus aspektus, įraria, kad dėl per…
Na svarbu, viską kas nuo jūsų priklauso darot, kad viskas būtų gerai ateinančiam žirniukui 🥰
Sandra988888 parašė:
O koks skirtumas kiek šlapimo? Jei HCG kiekis minimalus, tai kad ir kiek šlapimo bebūtų, antra juostelė neryškėtų. Ar aš ne taip suprantu kažką?
Akunamatata parašė:
Tikriausiai ovuliacinis tepimas 🙂 Testą daryti galima nuo 9d po ovuliacijos. Ankščiau mažai tikėtina, kad ką rodytų.
O jei tarkim buvo ta stipri ovuliacija,ir nebuvo tas dienas mylimukų tai vargu ar galėjau pastoti tuomet.. ar nebūtinai? Su pirmu vaikeliu pastojau net nevaisingomis dienomis 🫣🤔
Jurintaaa parašė:
O koks skirtumas kiek šlapimo? Jei HCG kiekis minimalus, tai kad ir kiek šlapimo bebūtų, antra juostelė neryškėtų. Ar aš ne taip suprantu kažką?![]()
As galvoju kad per daug slapimo tai ir subego ir atsirado ta antra juostele😂 na nenoriu daug vilciu deti palauksiu vakaro ir normaliai pasidarysiu😊 nenoriu po to nusivilti😒
Sandra988888 parašė:
O kaip jusu testukai šiandien?😊
Dariausi tai visiskai balti 😬
Sandra988888 parašė:
Ka tik pasidariau paskutini testa , na ir bruokuotas pakliuvo😕
Kodel brokuotas normalus vaiduokliukas ir juostele rozine lyg 🤭
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai