Rožyte24 parašė:
Sveiki, kokia autoimunine ligą turite ?
Rašiau jau aukščiau kad sergu žvyneline 🤭
Rožyte24 parašė:
Sveiki, kokia autoimunine ligą turite ?
Rašiau jau aukščiau kad sergu žvyneline 🤭
Svajotoja44 parašė:
Tos kurios foli pradėjot gerti prieš pastojima prieš kiek laiko pradėjot? Ir ar yra skirtumas koki foli pirkti?
Aš geriu folatą ecosh
800. Dabar mačiau yra ir po 400, tai kai pabaigsiu pirksiu 400
Sveikos, tos kurios turejot nestumus anksciau, ar susiduret jog nestumo testas rodytu vaiduokliuka, bet pavelavus 4 dienom mm jos pasirodytu? Pagal vaiduokliukus man 4sav ir 4d. Nuvykus i priemima teigia kad svari gimda ir nieko nemato, bet vaiduokliukai ryskeja su kekviena diena nuo sio men 8 dienos kai turejo prasideti mm, aciu kas pasisakys, tik idomu ar dar yra vilciu jei nestumo testukai visi rodo vaiduokliukus
Adagioo parašė:
Aš geriu folatą ecosh800. Dabar mačiau yra ir po 400, tai kai pabaigsiu pirksiu 400
![]()
Luka23 parašė:
Sveikos, tos kurios turejot nestumus anksciau, ar susiduret jog nestumo testas rodytu vaiduokliuka, bet pavelavus 4 dienom mm jos pasirodytu? Pagal vaiduokliukus ma…
Jei rodo vaiduokliukus. Vadinas galimai ir esate nebe viena.
Man rodė neryškiai, o kita diena ryte paryškėjo. O kreipiausi pas ginekologa, po šeimos daktaro, nes kreipiausi del vėmimo nesupratųsi, jog tikrai laukiuosi.😊🥹
Merci567 parašė:
Sveikos🫶 as nelaukiu mm 12d🙈🤭😅
Tai siandien? Nesitestavot dar?
Luka23 parašė:
Sveikos, tos kurios turejot nestumus anksciau, ar susiduret jog nestumo testas rodytu vaiduokliuka, bet pavelavus 4 dienom mm jos pasirodytu? Pagal vaiduokliukus ma…
Turit būtinai pasidaryti HCG kraujo tyrimą.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai