pura_vida parašė:
esu užsakinėjusi, viskas gerai ;) einu ir aš paimt!
Gerai tada😊pasiimsiu ir as🥰
pura_vida parašė:
esu užsakinėjusi, viskas gerai ;) einu ir aš paimt!
Gerai tada😊pasiimsiu ir as🥰
Sarasa parašė:
Sveikos, pasidariau šiandien progesterono tyrimą ir rodo 54 , o kai buvo 4 savaites buvo 74, tai čia krenta , reiškiasi reikia skambinti savo gydytojui kad išrašytų…
O kiek dabar laiko nėštumui? Skaičius nėra kritinis, bet jūsų vietoje pastebėčiau. Geriausia žinoma būtų apsilankyti pas ginekologą, jis įvertins būtinumą vaistų
pura_vida parašė:
O kiek dabar laiko nėštumui? Skaičius nėra kritinis, bet jūsų vietoje pastebėčiau. Geriausia žinoma būtų apsilankyti pas ginekologą, jis įvertins būtinumą vaistų…
Dabar eina 7 savaitė
Sandra988888 parašė:
Pagaliau ir mano mm atejo😊
Bet kiek vėlavo.. sėkmingo ciklo!!!!🥰
Pas mane pagal programėlę ov rodo 18-19d. Vyras iš darbų grįžta 18d vakare. Nu kaip tikiuosi, kad spėsim!!! Baiginėjasi mm man. Šis ciklas jau trečiasis, kai nesisaugom, bet pirmasis kur per ov nebūsiu viena su vaikais namie labai labai visoms, ir sau tame tarpe, linkiu kalėdinių stebuklų❤️
Sarasa parašė:
Dabar eina 7 savaitė
apsilankykite pas ginekologą, jis geriausiai įvertins jūsų būklę. Progesterono kritimas gali signalizuoti ir sutrikusį vystymąsi, ypač pirmas savaites. Bet tikrai nebūtinai. Ar lankėtės pas ginekologą, ar patvirtino nėštumą, galbūt jau širdelę matė? Pavyzdžiui mano atveju progesterono kritimas 93-73-55-49 dviejų savaičių bėgyje buvo prielaida nesivystančiam nėštumui. Nors ginekologė skyrė papildomą progesteroną 6 savaitę, augo tuščia pūslelė be embriono ir prg nieko neišgelbėjo.
Adagioo parašė:
Pas mane pagal programėlę ov rodo 18-19d. Vyras iš darbų grįžta 18d vakare. Nu kaip tikiuosi, kad spėsim!!! Baiginėjasi mm man. Šis ciklas jau trečiasis, kai nesisa…
nu panašiai čiupsim gandrą už kojos! Man 19-20 d. OV prognozėj
Adagioo parašė:
Bet kiek vėlavo.. sėkmingo ciklo!!!!🥰
Na, bet jei skaiciuociau pagal ov tai taip ir gaunasi, bet labai ciklas ilgas buvo net keista😃 svarbiausia kad atejo ir galesiu kibti i darbus🤭
pura_vida parašė:
nu panašiai čiupsim gandrą už kojos! Man 19-20 d. OV prognozėj
Pagal programele man rodo 26d ov darbingos kaledos bus😂
pura_vida parašė:
apsilankykite pas ginekologą, jis geriausiai įvertins jūsų būklę. Progesterono kritimas gali signalizuoti ir sutrikusį vystymąsi, ypač pirmas savaites. Bet tikrai n…
Buvau pas ginekologė matėsi gumulinė pūslelė , širdelės dar nesimatė, dabar skambinausi savo ginei , bet nekelia ,laukiu skambučio