Giedrė. parašė:
Nelabai įsivaizduoju, kaip 3 min laikyt šlapime. Man būna 5 sekundėm per ilgai palaikai trstą ir jis visas išplaukęso čia net 3 min, labai daug!
Kad vertinti per 3 minutes tai tikrai įmanoma bet ne testa laikyti šlapime😀
Giedrė. parašė:
Nelabai įsivaizduoju, kaip 3 min laikyt šlapime. Man būna 5 sekundėm per ilgai palaikai trstą ir jis visas išplaukęso čia net 3 min, labai daug!
Siurpuliukas parašė:
Na aš darau foto prie lango, kad būtų šviesa normali. O DPO tai gal čia sutapimas 🤷🏻♀️
Na taip labai daug sutapimų tai susimaišiau galimai 😄 na taip, stebuklų būna
Noelėėė parašė:
Logiškiau butu gal 15 sek laikyti nes 3 minutes manau žymiai per ilgai laikyti testa šlapime
Giedrė. parašė:
Noelėėė parašė:
Va įkeliu nuotrauką su atlikimo nurodymais testeros informacinio lapelio. Nes kitaip atrodo, kad prisigalvoju

Siurpuliukas parašė:
Va įkeliu nuotrauką su atlikimo nurodymais testeros informacinio lapelio. Nes kitaip atrodo, kad prisigalvoju
Niekas nesako kad išsigalvojat bet keistos instrukcijos tada😃😃😃
Siurpuliukas parašė:
Na nežinau kaip jūs skaitot... 😁🫠🫠 aiškiai parašyta
RauDonoji parašė:
Kiek laiko planuojat siurpuliukas? Pirmas ciklas tik?
Trečias ciklas. Anksčiau nesisaugojom, bet ir nesekėm nieko su vyru. Šį ciklą pabandžiau su ov testais pagaudyti ov. Tai pačio piko neužgaudžiau. Gal naktį buvo pikas 🤷🏻♀️ Tai negaliu garantuoti tiksliai ar šian 13DPO.
Turiu skaudžią patirtį labai. Todėl nežinau ar viskas gerai butu su pastojimu
Maniosime parašė:
Na nežinau kaip jūs skaitot... 😁🫠🫠 aiškiai parašyta
Na kažkam su telsto suvokimu negerai... 🤦🏻♀️
Citata:
Testo matuoklį galite išimti iš mėginio po 15 sekundžių arba palikti, kol laikmatis sustos.
Vadinasi GALIMA ISIMTI ARBA PALIKTI, KOL LAIKMATIS SUSTOS
Siurpuliukas parašė:
Trečias ciklas. Anksčiau nesisaugojom, bet ir nesekėm nieko su vyru. Šį ciklą pabandžiau su ov testais pagaudyti ov. Tai pačio piko neužgaudžiau. Gal naktį buvo pik…
Gal anovuliacinis ciklas? Ar testai nekokie?
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai